STA1KERpl napisał(a):Wg mnie te piosenki to crapy, nie lubie takiej muzyki... Moze zrobmy wlasne utwory, np o tematyce stalkera (np. hip-hop, rock, czy cos w ten desen)- wlasne pomysly!! Co wy na to?
Wiesz, możesz nie lubić takiej muzyki... Chociaż dla mnie nagranie piosenki o Czarnobylu w stylizacji muzyki rockowej (hip-hop jeszcze w tej tematyce się jakoś odnajdzie) to jak świętokradztwo... Ale powiem wam coś. Duet Huns&Dr. Beeker zrobił piosenkę, którą wątpię by przebiło coś innego. Pomijając muzykę, którą jak słucham to staje mi przed oczami Prypeć, to tekst jest niesamowity. Widać, że zespół ten nie należy do ludzie wiedzących o Czarnobylu tylko to, że
zginęło mnóstwo ludzi, a po Czarnobylu latają dwu metrowe kurczaki. Bo np. piosenka tej Delii to jakaś grafomania, nie domyśliłbym się za Chiny, że to o Czarnobylu.To samo, za przeproszeniem, jest z panem Kaczmarkiem, którego inne piosenki wprost uwielbiam. Wracając do
Ghost Town... Jest jeszcze jedna niesamowita rzecz: piosenka jest na wolnej licencji. Autorzy zrzekli się do nich praw, dedykując ten czyn ofiarom Czarnobyla. Żaden inny autor tego nie zrobił.
PS Jak znajdę to wrzucę jedną białoruską piosenkę hip-hopową o też niezłym tekście.