LIMBO - klimatyczna platformówka

Dyskusje na temat gier i szeroko rozumianej rozrywki mieszczącej się w ramach powyższej kategorii.

Re: LIMBO - klimatyczna platformówka

Postprzez paintball_0 w 04 Sie 2011, 07:49

fosio, co masz na myśli pisząc, że gra jest przyjemna jako demo? Znaczy się, że jak kupię pełniaka, to okaże się słaba? :P

Co do emowatości głównego bohatera, to chyba nieco przesadzasz. Chłopak budzi się Bóg jeden wie gdzie, bez broni, bez mapy, wszystko chce go zabić albo zjeść (albo jedno i drugie, w dowolnej kolejności). W dodatku musi odnaleźć zaginioną w niejasnych okolicznościach siostrę. No i po czym poznałeś, że to emo? Ja tam zaczeski na oczka nie widzę. ;)
Awatar użytkownika
paintball_0
Legenda

Dołączenie: 18 Wrz 2008, 15:12
Ostatnio był: 30 Sty 2017, 23:03
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Akm 74/2U Special
Kozaki: 184

Reklamy Google

Postprzez fosio w 04 Sie 2011, 09:44

Czarne to to i w ogóle ale właśnie dzięki temu gra ma to coś. Nie mam pojęcia jak będzie z pełną wersją. Albo szybko się znudzi albo tereny i zagadki będą na tyle ciekawe że będzie się chciało brnąć przez całą grę. Nie mniej dawno nie grałem w tego typu grę a ostatnio paręnaście ładnych lat temu na starym pegazusie :). Grając w to to zaciekawiła mnie, pozytywnie. Niestety to tylko 5 minut gry.
JESTEM DEBILEM, PRZEPRASZAM.

fosio
Wygnany z Zony

Dołączenie: 05 Paź 2008, 01:36
Ostatnio był: 26 Cze 2019, 18:48
Miejscowość: Duże zadupie polski...
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: "Tunder" 5.45
Kozaki: 9

Postprzez Realkriss w 09 Wrz 2011, 15:19

Grałam tez tylko w demo i już mnie ta gra zachwyciła, zwłaszcza graficznie.
Warto do niej posadzić dzieci, lub młodsze rodzeństwo. Moja 9 latka potwornie boi się pająków, perfidnie posadziliśmy ją do Limbo. Zachwyt, szczęście, dziecko uzdolnione plastycznie, więc grafika ją porwała. Niestety po chwili leci do nas z wrzaskiem na wardze i chowa się za ojca. Pająk wylazł zza drzewa i zabił chłopczyka i w tym momencie gra się dla niej skończyła :E
Nie dała się za Chiny ludowe namówić do kontynuowania. Wróciła do starych dobrych Glutów.
Gra raczej nie dla ludzi z arachnofobią.

Za ten post Realkriss otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Lucjusz, Damianox.
Awatar użytkownika
Realkriss
Moderator

Dołączenie: 08 Lut 2011, 14:58
Ostatnio była: 08 Gru 2024, 16:26
Miejscowość: Warszawa
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 882

Postprzez KoweK w 15 Gru 2011, 21:04

Image
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej
legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota"

Wheeljack
Awatar użytkownika
KoweK
Główny Administrator

Dołączenie: 10 Cze 2005, 14:49
Ostatnio był: Dzisiaj, 01:45
Frakcja: Bandyci
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 1496

Poprzednia

Powróć do Inne gry

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość