S.T.A.L.K.E.R i schiza graczy...

Tutaj dyskutujemy w tematach, które nie pasują do żadnej części S.T.A.L.K.E.R.'a.
Regulamin forum
Chcesz zadać pytanie lub masz problem? Napisz w tym dziale, a Twój temat na pewno zostanie usunięty.

Postprzez donciu w 04 Sie 2007, 20:05

A ty z górnego sląska tak ?
Awatar użytkownika
donciu
Tropiciel

Dołączenie: 22 Lip 2007, 13:21
Ostatnio był: 03 Lut 2013, 13:10
Miejscowość: Świebodzice / ?????????
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 2

Reklamy Google

Postprzez Ghost Stalker w 04 Sie 2007, 23:33

RogueTrooper napisał(a):
Donciu napisał(a): BTW: Współczuje tym co biegają z takimi maskami w woju :/ Ciężko się oddycha siedząc a co dopiero biegając.

W woju się dawno już MUA nie używa (tak się ta maska p-gazowa nazywa). Ja kiedyś z kumplami wybraliśmy się na hałdę za miastem w miejsce gdzie ulatniają się gazy węglowe (cały rok z ziemi leci dym, śmierdzi siarką, rośliny spopielone itp. generalnie fajny klimat). Założyliśmy maski przeciwgazowe i heja połazić (znaleźliśmy nawet resztki kota, który zatruł sie oparami). Tylko potem śmierdzieliśmy nieziemsko.

To pewnie efekt działania galarety albo jakieś innego syfu... :P A znaleźliście jakieś artefakty :?:
Awatar użytkownika
Ghost Stalker
Kot

Dołączenie: 03 Lip 2007, 08:56
Ostatnio był: 26 Sie 2007, 18:15
Miejscowość: Lwów
Kozaki: 0

Postprzez Polski zolnierz w 04 Sie 2007, 23:59

Hmm ja nie :( . Mój starszy w woju jak był to mieli ćwiczenia w kombinezonach biologicznych (przeciwko broni biologicznej i chemicznej) to tak to wyglądało. Były dwa teamy, jeden atakuje most, drugi broni. Mój starszy trafił do broniącego który był tylko w maskach...ale jak patrzył jak tamci biegną w tych kombinezonach... kaski spadały, kombinezon sie rozpinał, rękawiczki za duże...szkoda gadać.. no na szczęście to był PRL, a teraz.. może i lepiej... najbardziej mnie rozśmieszyło jak im kazali z kałaszy walić do MIG'ów ;P- efekt mizerny.
"Prawda wyłania się tak samo niespodziewanie jak deszcz popromienny Czarnobyla"
Awatar użytkownika
Polski zolnierz
Tropiciel

Dołączenie: 01 Sie 2007, 13:59
Ostatnio był: 04 Kwi 2011, 09:37
Miejscowość: Łódź
Frakcja: Samotnicy
Kozaki: 1

Postprzez RogueTrooper w 05 Sie 2007, 17:34

donciu napisał(a):A ty z górnego sląska tak ?

Dokładnie z Zagłębia Dąbrowskiego w woj. śląskim. Jest to, że tak powiem obszar śląska, na którym nie mieszkają ślązacy tylko "gorole".

A co do płaszczy przeciwchemicznych to zwą się one OP-1 i są w dość fajnych cenach na allegro i sklepach militarnych. Jak ktoś chce sobie zrobić strój stalkera to warto od tego zacząć (sam sobie taki zamówiłem, ale są jakieś problemy na razie).
Image
Awatar użytkownika
RogueTrooper
Tropiciel

Dołączenie: 08 Cze 2007, 17:00
Ostatnio był: 18 Gru 2013, 22:44
Miejscowość: Czarnobylska Elektrownia
Ulubiona broń: SGI 5k
Kozaki: 3

Postprzez Ghost Stalker w 05 Sie 2007, 23:41

Za 15 zeta w składnicy harceskiej na pradze, dostaniemy piękną, prawie nową maske gazową.
Awatar użytkownika
Ghost Stalker
Kot

Dołączenie: 03 Lip 2007, 08:56
Ostatnio był: 26 Sie 2007, 18:15
Miejscowość: Lwów

Postprzez Polski zolnierz w 06 Sie 2007, 00:03

płaszcze przeciwdeszczowe? Hmm takie coś jak kurtki stalklera miejwięcej? Kurde dobrze, że żem niezaczoł już ,,tuningować" swojej bluzy! Zobacze na allegro.
Awatar użytkownika
Polski zolnierz
Tropiciel

Postprzez RogueTrooper w 06 Sie 2007, 10:42

Polski zolnierz napisał(a):płaszcze przeciwdeszczowe?

płaszcze przeciwchemiczne :wink: Mozna już kupić za przysłowiową 5.
Image
Awatar użytkownika
RogueTrooper
Tropiciel

Postprzez Polski zolnierz w 06 Sie 2007, 13:08

AA sory, podobne te słowa i mi się pokisiło :wink: . Spojże zara na alegro.
Awatar użytkownika
Polski zolnierz
Tropiciel

Podsumowanie ale nie koniec...

Postprzez Ridley w 06 Sie 2007, 13:24

Gratuluje takich schiz, ale tak szczerze to jest nic w porównaniu do mojego kolegi... Jego wyglada przypomina po trochu zgarbioną istote ludzka, taki snark ;P. Na calej dlugosci reki ma wyryte cyrklem słowa: S.T.A.L.K.E.R. jesli idzie na miasto to tylko w masce gazowej... W tym miesiacu byl juz 2 razy u psychiatry, po powrocie chwalił sie "nic nie wydusil ze mnei ten kontroler" aha no i ma zamiar kupic sobie AK-47 na bazarku od Ruskich (o dziwo oni sprzedaja takie rzeczy!!) ale od tego ja juz go powstrzymam... Jesli myslicie ze to zart to sie mylicie goscio istnieje i nazwya sie Robert !!

Zapraszam do dalszej dyskusji, nie krepujcie sie ;P
Ridley
Kot

Dołączenie: 29 Cze 2007, 10:56
Ostatnio był: 01 Lip 2007, 14:49

Postprzez RogueTrooper w 06 Sie 2007, 14:00

Diagnozy są 3:
-1- Bardzo fajnie sobie zmyślasz i myślisz, że ktoś uwierzy w te bujdy :P . To, że nazwiesz go Robert wcale nie robi go bardziej wiarygodnym.
-2- Twój koleżka ma ok 11 lat (wtedy tez miałem takie pieprznięte pomysły), który od przedszkola młuci na kompie i już mu odwaliło. Wskazuje na to przy okazji chęć kupienia na bazarku jakiegoś plastikowego shit'u.
-3- Wspominany Robert może wyrył sobie w szkole cyrklem na ręce S.T.A.L.K.E.R. a Ty "troszeczkę" ubarwiłeś.

Acha i najważniejsze:
-W STALKERZE NIE MA AK-47 TYLKO AK-74S!
-Coś takiego jak maska gazowa nie istnieje. Są tylko maski przeciwgazowe.
(wiem czepiam się :P )

Tyle :D :D :D

EDIT: Możliwe, że sam jesteś tym "Robertem" i masz czasem takie fantazje. :D
Image
Awatar użytkownika
RogueTrooper
Tropiciel

Postprzez Polski zolnierz w 06 Sie 2007, 21:50

Oj sie czepiasz :D... eh. U mnie Ruscy "wszystko" sprzedają. A w policji to mają wtyki! Raz do nich podszedł jeden zdjął grzecznie kapelusik i ścisną rękę, a później se przeglądał piratki...do czego to dochodzi...
Awatar użytkownika
Polski zolnierz
Tropiciel

Postprzez shadow-face w 07 Sie 2007, 08:30

Do czego to dochodzi... raczka raczke myje.
Mozna by tez zec, ze kontroler, jak sama nazwa wskazuje, musi sprawdzic jakosc towaru, ktory sprzedaja dla niego. ( polowa zasoboof na czarnym rynku, to tzw"konfiskaty"

Co do "dziar" i kupowania kalasha. Fajne story, w sam raz na first page. Gdyby był u doktorka, to juz nie wyszedlby od niego, wlasnie z wzgledu na dziare. Jest to forma samookaleczania sie, a co za tym stoi, odbierane, jako problemy z wlasna egzystencja i musi dana rzecz byc kontrolowana, przez wyznaczona ku temu instytucje:D:D

Kalasha?? buhahaha. 47 to mozna bylo kupowac z bagaznika zdezelowanego, czerwonego mercedesa na bialoruskich rejestracji z kilkanascie lat temu na stadionie 1000 lecia. Teraz to sie kupuje lepsze cacka a policja nie przyznaje sie, ze jak potrzeba czesci zamiennych, to zwraca sie do takowych ludzi:D:D
W życiu jest tylko jeden poziom trudności... HARD
Awatar użytkownika
shadow-face
Stalker

Dołączenie: 20 Cze 2007, 10:43
Ostatnio był: 13 Lis 2014, 00:05
Miejscowość: Wrocław
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: TRs 301
Kozaki: 2

PoprzedniaNastępna

Powróć do Ogólna dyskusja

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości