Realkriss napisał(a):I teraz pytanie, które zadało mi moje dziecko: Mamo, a po co on to mówił, jak to nieprawda? Przecież to wszystko jest nie tylko w grach ale i na naszym osiedlu pod nocnym?

NPD, firma zajmująca się badaniami rynku, na podstawie ankiety internetowej, w której udział wzięło 19000 respondentów, podała, że średnia wieku wśród graczy wynosi dokładnie 32 lata
Mam fajne skany artykułów o grach z tak zwanych "pism popularnych" - jak znajdę to może zamieszczę do poczytanie i pośmiania się.
wszystkim uczestnikom eksperymentu pokazano krótkie filmy, pełne drastycznych scen, np. z wypadków samochodowych, czy z przebiegu operacji chirurgicznej.
Po skończonej grze naukowcy zauważyli, że u osób bawiących się Tetrisem znacznie rzadziej pojawiały się wspomnienia przywołujące na myśl drastyczne sceny niż u osób, które nie grały w nic.
Chodzenie na udry to jedno z moich hobby.

Przemek77 napisał(a):Mam dokładnie identyczne zdanie. Dopisałbym jeszcze Carolla i Coehlo, klasyczne pozycje "gówniarskich filozofów".
Realkriss napisał(a):Co do Coelha i Carrola [...]

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości