Piterxd, Tajemniczy, scigacz1975, Maku.

Według mnie homoseksualizm to choroba społeczna (taka sama jak alkoholizm), którą powinno się leczyć. I nikt mi nie wmówi, że facet walący drugiego faceta w dupę to normalne zjawisko.
Jak dla mnie homo niech se będą, ale tranwestyci to już przesada.

Wayathin napisał(a):Jak dla mnie homo niech se będą, ale tranwestyci to już przesada.
Zgadzam się z opinią Pana wyżej, że homo nie powinno dawać się praw rodzicielskich. Wiecie jak później takie dziecko ma przesrane w szkole? I w normalnym życiu.
Póki takie homo nie wychyla się zbytnio to niby jest ok.

Stalker Rambo napisał(a):Ja ogólnie uważam się za osobę bardzo tolerancyjną, i choć rasistowskie dowcipy mnie śmieszą (głównie dlatego, że lubię czarny humor), nie uważam, że murzyni nadają się tylko do zbierania bawełny i nie uważam, że żydzi służą za koks w kotłowni. Jeśli chodzi o homoseksualistów to również nie uważam, żeby ich palić na stosie. Według mnie homoseksualizm to choroba społeczna (taka sama jak alkoholizm), którą powinno się leczyć. I nikt mi nie wmówi, że facet walący drugiego faceta w dupę to normalne zjawisko. Głupotą jest również dawanie gejom praw rodzicielskich (chodzi o adopcje dzieci). Według mnie takie dziecko gdy dorośnie ma tylko dwa wyjścia: albo zostanie gejem/lesbijką, albo się zabije ze wstydu.
Według mnie takie dziecko gdy dorośnie ma tylko dwa wyjścia: albo zostanie gejem/lesbijką, albo się zabije ze wstydu.

The Witcher, Tajemniczy, Wheeljack, Wayathin, Universal, Lucjusz, Kudkudak,
xionc.

Tajemniczy napisał(a):Dla mnie także nie jest normalne to że kobieta żyje z kobietą lub mężczyzna z mężczyzną i bierze ślub. Jak nie można ich wyleczyć z tego to jest jedno wyjście- wypędzić ich stąd w pi@#$ lub zagonić do pracy w kopalniach.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość