Vivern napisał(a):Powinniśmy akceptować wszystkich i wszystkich traktować na równi.
xKoweKx napisał(a):Z tego, co mi wiadomo, nie ma takich samych dobitnych badań na to, iż oddanie dziecka homoseksualnej rodzinie szkodzi dziecku.

Universal napisał(a):Ta organizacja zdrowia wyolbrzymia parę rzeczy jak zwierzęce grypy robiąc z tego pandemie, kiedy później okazuje się, że umiera na nie mniej osób, niż na sezonówki. Tyle zaufania to mam do kryształowej kuli.
A potwierdzisz, że to nie jest choroba, czym innym niż zdanie kilku panów/pań w kitlach?

Universal napisał(a):Jeśli nikt by nie psioczył, albo byłbyś w stanie uciszyć te osoby, to dałbyś homoseksualistom "masowo" dzieci do wychowania?
Universal napisał(a):człowiek powinien jeść, spać, w jakiś sposób rozwijać swoje horyzonty i rozmnażać się, tak?
Universal napisał(a):dlaczego wykreślono homoseksualizm z listy chorób i zaburzeń, będę wdzięczny, bo sam tego znaleźć nie mogę.
Fender napisał(a):ale z drugiej jeśliby spojrzeć nawet na takie prawo naturalne to który piesek zapina drugiego w dupę?

Tajemniczy, Universal, kapucha.

Fender napisał(a):Owszem, ale w przyrodzie takie akcje występują zdecydowanie rzadziej
scigacz1975 napisał(a): @Kowek strasznie broni tej całej tolerancji
scigacz1975 napisał(a):Ale nigdy nie robili takiego szumu i nie żądali takich ustępstw.
scigacz1975 napisał(a):ZDECYDOWANE NIE dla adopcji i wychowania dzieci przez homo, małżeństw

Realkriss napisał(a):Nie byłam homofobem, ale już jestem do nędzy, tylko i wyłącznie dzięki homoseksualistom i ich postawie.

scigacz1975.

Realkriss napisał(a):Nie byłam homofobem, ale już jestem do nędzy, tylko i wyłącznie dzięki homoseksualistom i ich postawie.
Realkriss napisał(a):Mnie się bardzo podobają porównania coraz częstsze homoseksualizmu do pedofilii, zresztą pedofile zacierają łapki, że pedałom coraz więcej wolno to i oni łepek podniosą.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości