Pomoc radiaktywnosc

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Pomoc radiaktywnosc

Postprzez Tonislaw w 15 Sie 2007, 12:04

Witam, mam mały problem, dostalem misje 'porozmawiaj z molem' czy cos w ten desen (niemal na poczatku gry), poszedlem tam ale tuz przed przejsciem w nowa strefe (go to next level) wszedlem w jakies male gowno i wyskoczyla mi radioaktywnosc, ktora wciaz rosnie i nie chce zniknac (leczylem sie jakies 10 minut i dupa). I teraz mam problem bo nie wiem co zrobic, to moj jedyny sejw a jakos nie widzi mi sie zaczynac gry od nowa:p Probowalem dotrzec na sam poczatek gry do siwego kolesia po jakis armor, ale nie starcza mi bandazy i antyradioaktywnych dupereli. Jest jakies wyjscie?
Tonislaw
Kot

Dołączenie: 15 Sie 2007, 11:51
Ostatnio był: 08 Kwi 2011, 22:33
Kozaki: 0

Reklamy Google

Postprzez MCaleb w 15 Sie 2007, 12:10

Standardowe pytania:
1. Używasz jakiegoś modu?
2. Używasz jakiś artefaktów zwiększających promieniowanie?
3. Jaką masz wersję gry?
There is nothing in this world worth believing in...
Image
Awatar użytkownika
MCaleb
Weteran

Dołączenie: 09 Cze 2007, 23:23
Ostatnio był: 20 Lis 2024, 18:04
Miejscowość: Mars
Kozaki: 8

Postprzez Tonislaw w 15 Sie 2007, 12:58

Patch 1.0003, zadnych modow nie uzywam, artefakty mam tylko w ekwipunku ale nie nosze ich, nie mam ich na pasie
Tonislaw
Kot

Postprzez MCaleb w 15 Sie 2007, 13:40

To ja nie wiem. Albo stałeś na radioaktywnym terenie (ale skoro się ruszałeś, to mało prawdopodobne), albo to bardzo brzydki bug. Proponowałbym zacząć grę od początku, gdyż chyba nic tu nie poradzimy.
Image
Awatar użytkownika
MCaleb
Weteran

Postprzez Tonislaw w 15 Sie 2007, 23:41

Wyszedlem troche jakby poza mapkę, gdzies w gory, pokazal mi sie napis ze teren jest radioaktywny cos tam cos tam wiec zawrocilem, ale radioaktywnosc nie zeszla.. szkoda myslalem ze to nie jest wina gry, thx za pomoc
Tonislaw
Kot

Postprzez MCaleb w 16 Sie 2007, 09:47

Aha, to mów tak od razu - to twórcy zabezpieczyli się przed łażeniem gracza tam, gdzie nie powinien. Co dziwne mi się udawało zbić to promieniowanie, bodajże lekami przeciwpromiennymi.
Image
Awatar użytkownika
MCaleb
Weteran

Postprzez Leiga w 16 Sie 2007, 12:47

Ja miałem podobnie. Mam gołą wersję gry, bez patchy.
Gdy uratowałem z opresji Krugłowa i doprowadziłem go do "bram" Jantaru. Nie wiedzac co jest dalej postanowilem wrocic po ammo do Baru. I tu sie pojawil problem. Na mapie pomiedzy Jantarem i Barem, po zostawieniu Krugłowa w Jantarze mocno wzrósł poziom napromienowania. A przecież chwile wcześniej go nie było. Nic nie pomagało i w końcu brakło leków. Gdy wróciłem do wcześniejszego save'a i podążyłem grzecznie jak historia nakazuje do Labu w Jantarze i wykonaniu tam zlecanych misji, w drodze powrotnej napromieniowania terenu juz nie było. No i w sumie nie wiem:
A) bug;
B) zabezpieczenie twórców przed niepotrzebnym zbaczaniem z założonych programem ścieżek postępowania gracza (nie wydaje mi się);
C) czy też może jakies niedopatrzenie me w historii gry (po prostu tak miało być)...

PZDR
Leiga
Awatar użytkownika
Leiga
Stalker

Dołączenie: 15 Sie 2007, 14:27
Ostatnio był: 20 Cze 2009, 02:25

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości