He he he... A w której to grze z poziomu CoD łamiemy jakieś prawa? Zwykle strzelamy by przeżyć i tak robił by każdy w obliczu zagrożenia. Na cut scenkach były pokazywane:
Doszukał by się innych ale owe sceny były FILMEM reżyserowanym przez twórców. Nie braliśmy udziału w takich czynach nawet w grze by kogoś tam zastrzelić bezbronnego (nie licząc "No Russian"). Kurde... Działają mi na nerwy tacy działacze... To niczym zieloni i inni popaprańcy skaczący o to żeby nie budować elektrowni wiatrowej która niszczy krajobraz no a z kolei krzyczą też o cieplne bo niszczą środowisko (i tak źle i tak źle). Ja wam powiem... Co by nie było to wszystko jest złe. Każdą grę w czarnym świetle postawią i nawet gdybyś chciał wypuścić grę religijną (podałem przykład nie łamiący w żaden sposób praw) to by wywalili zaraz gały jak ta gra jest nietolerancyjna na inne wiary i jak bardzo pobudza fanatyzm

Znikną strzelanki? To się przyczepią samochodówek że uczą szybkiej i brawurowej jazdy. Zniknie samochodówka? To się przyczepią symulatorów które uczą jak przeprowadzić katastrofy a jeśli nie chodzi o "latające" to czepną się farmy gdzie można się bawić we wpadanie pod kombajn czy jeśli gramy w ciężarówki, jak zaatakować samochód policyjny czy też osobówkę... Zniknie to? To się przerzucą na ubieranki on-line (podałem bo siostrzyczka gra

) które psują młode dzieci!
Jakoby nie było... ZAWSZE ale to ZAWSZE będzie źle... Gry musiały by całkiem zniknąć ale wtedy przyczepią się do czegoś innego. Niech się czepną rządów i korupcji na świecie bo tam łamie się najwięcej praw człowieka.