Turlam sie ze śmiechu, mój poprzedni post nie miał być śmieszny czy zabawny, nienie. Zero trollingu. Było na serio i poważnie, jak komuś przeszkadzają mizijące sie pedały to proponuje nie patrzeć i nie chodzić do lokali dla homoseksualistów. Jak mi coś nie pasuje dajmy na to w tv to nie oglądam tego, jak obsługa w danym sklepie mnie olewa to tam nie zostawiam swojej kasy. Z czym tu problem? Nie wiem jak wy to robicie że wszędzie widzicie obsceniczne zachowania homoseksualistów bo III RP nie przeżywa najazdu pedalstwa czy lesbijstwa a niektórzy tu szukaja dziury w dupie. Polski obskurantyzm widze w natarciu, może zapiszcie sie do NOP?
Dobra rada: jak następnym razem zobaczycie film z Markiem Barbasiewiczem to możecie puścić hafta i przeprowadzić defenestracje telewizora/monitora i poskarżyć sie na forumie że promocja homoseksualizmu osiąga gargantuiczne rozmiary, przerażające po prostu.
Następna sprawa, kto wam powiedział że głownym celem człowieka jest prokreacja czyli przedłużenie gatunku? I co to za terminologia "
2 osobniki przeciwnych płci będą dążyć do prokreacji, a co za tym idzie zwiększeniu przyrostu naturalnego i dawania życia nowym pokoleniom Nie jesteśmy zwierzętami, ogarnij sie, niektórzy, mam nadzieje że wiekszość ma większe aspiracje niż rozmnażanie, wydalanie i kupowanie, bo do tego sprowadzacie ludzką egzystencje. I na koniec, najnowsze niusy:
http://www.polityka.pl/swiat/analizy/15 ... dalej.readTak dobrze czytacie, planeta nie jest z gumy, rozmnażanie sie jak króliki niczemu dobremu sie nie przysłuży.