Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs
To możliwe, Viper ma sporą obsługę i przeładowuje się go błyskawicznie. Ale z takiej drobnostki nie robili by raczej oddzielnego parametru, musi chodzić o coś jeszcze.
a mnie się wydaje że to ma znaczenie, bo kilka razy mi sie zdażyło, że w ostrej naparzance (przy niewielkiej odległości od celów) zamiast zrobic reload wolałem przełączyć na pistol (16 naboi) a potem ewentualnie wykończyć dzieło nozem.
gdybym przeładowywał to już bym był martwy... zwłaszcza jesli się ma nadwatlony kombinezon czy kurtawe.
" Inteligentni ludzie są często zmuszani do picia alkoholu aby bezkonfliktowo spędzać czas z idiotami"
E. Hemingway
Wiem! Wiem! Eureka! Dziś przypadkiem w moje łapki wpadł SVDm2, karabin o prawie zerowej obsłudze. Używając takiej pukawki bardzo powoli się obracasz, przejechanie celownikiem kilku centymetrów na ekranie oznaczało przeciągnięcie muszki przez pół biurka