Adriomeniks napisał(a):Kogo to nie brzydzi i nie odpycha ten niech czym prędzej dzwoni do psychiatry lub lepiej chwyci książkę naukową i zapozna się z budową kobiety i mężczyzny. Tak matka natura nas zaprojektowała i wykonała i z całą pewnością nie brała pod uwagę innej opcji niż kobieta + mężczyzna ! Homoseksualiści, nie naturalne i wbrew naturze, obrzydliwe....

Adriomeniks napisał(a):Ciekawe i warte obejrzenia. Jestem za zakazem!

Zgadzam się z tobą, ale dla mnie wszystkie te rzeczy łącznie z filmikiem a bardziej przecyzyjnie z homoseksualistami brzydzą na równi. Po za tym masz taki trochę dziwny awatar, facet wrzucający sobie awatara z kobieco podobną facjatą, może dlatego cię to nie brzydzi. Przypomina mi się film Surogaci i piękna kobieta która w rzeczywistości jest obleśnym, spasionym, spoconym i brudnym mężczyzną. Głębiej nie będę rozwijał tego tematu bo po co, podkreślam po co żeby dać do zrozumienia że nie będę odpisywał na żaden post związany z twoim awatarem, swoje napisałem.Dżuz napisał(a):A wymiotogenne to są psie kupy na trawnikach, zarzygane chodniki pierwszego stycznia albo pan J. z lodziarni u mnie w mieście, oblizujący bezczelnie łychę do lodów gdy mu się zdaje, że nikt nie patrzy. Feee
xKoweKx napisał(a):Za zakazem czego? Sprecyzuj. Jestem ciekawy. Video, które mi pokazałeś też jakoś mnie nie obrzydziło. Gorsze rzeczy w necie widziałem.
Realkriss napisał(a):Duży plus dla Adriomeniksa, że się nie dał.
meJKu.
Adriomeniks napisał(a):Po za tym masz taki trochę dziwny awatar, facet wrzucający sobie awatara z kobieco podobną facjatą, może dlatego cię to nie brzydzi.

Adriomeniks napisał(a):Już wiesz za jakim zakazem jestem. I mam głęboką nadzieję że coś takiego wprowadzą i u nas.

Wojas21, Adriomeniks, Tajemniczy, Realkriss, kapucha.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 9 gości