- Za ten post Adriomeniks otrzymał następujące punkty reputacji:
Eddy.
Eddy.

Zgadzam się, ale to nie jest tematem, Woland naprawę nie ma nic z czego był byś dumny ?Woland napisał(a):Duma z polskości? Ja osobiście nie jestem patriotom, nie czuję jakiejś dumy z polskości. No sorry, może mamy ciekawą historię ale nasz kraj nie jest najbiedniejszym krajem UE chyba tylko dlatego że Bułgaria i Rumunia dołączyły.
Polska jest krajem biednym i zacofanym- nie ma co się nazbyt oszukiwać...
A nasi polscy politycy tak wspaniale reprezentują nasz kraj tocząc wojny o krzesło w Brukseli, ganiając po kongresmenach by kombinować i podburzać przeciwko Polsce, rozbijając meleksy na Cyprze jeszcze tylko dopełniają smutną prawdę o naszym kraju, który jest Oborą Europy...
No Xionc pierwszy raz muszę cię pochwalić, krótko i na temat bez trollowania, brawoooo....xionc napisał(a):Zdecydowanie możemy być dumni że Polska znajduje sie we Unii Europejskiej i NATO. Bardzo.
Nie znasz mnie a ja nie znam ciebie, ja ci nie mówię co jest bez pokrycia i ja oczekuję tego samego.Woland napisał(a):A twój post, bez obrazy, ale jest dość... nie wiem jak to określić... są to po prostu słowa bez pokrycia czymś tam.
jaro16, KoweK, robo_pl.

robo_pl napisał(a):A ja bardzo uwielbiam musztardę saperską

Adriomeniks napisał(a): A twój post, bez obrazy, ale jest dość... nie wiem jak to określić... są to po prostu słowa bez pokrycia czymś tam.
Nie znasz mnie a ja nie znam ciebie, ja ci nie mówię co jest bez pokrycia i ja oczekuję tego samego.
Adriomeniks napisał(a):Woland naprawę nie ma nic z czego był byś dumny ?
xionc napisał(a):Zdecydowanie możemy być dumni że Polska znajduje sie we Unii Europejskiej i NATO. Bardzo.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości