Homoseksualizm

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Homoseksualizm

Postprzez xionc w 03 Sty 2012, 18:01

Jak ci sie nie podoba to do widzenia.
W prawym górnym rogu masz taki mały X, kliknij go i nie zawracaj gitary.
P.S. Mam nadzieje że za rok jak znowu będziecie w święto znowu dymić i demolować miasto to policja konkretnie zleje was pałami i zleje wodą a sąd powlepia wysokie grzywny.
Image
Awatar użytkownika
xionc
Przewodnik

Dołączenie: 07 Maj 2005, 13:33
Ostatnio był: 19 Lip 2022, 20:36
Miejscowość: Zg-c
Kozaki: 171

Reklamy Google

Postprzez Woland w 03 Sty 2012, 18:14

xionc, jest mały problem. Czy nie zwróciłeś uwagi że przecież to anarchiści zdemolowani Warszawę (bilokacja- byli naraz i na policji i demolowani Warszawę)? Toż to tak TVN przecie powiada (mimo tego że to nacjonaliści puścili z dymem im dwa samochody- z całą pewnością byli to jednak zakamuflowani anarchiści, ot co!).
I Słońce Peru, i brat Najjaśniejszego Ostatniego Prawdziwego Prezydenta.

Swoją drogą ta medialna nagonka na anarchistów to tylko da się to podsumować jedną emotką: :facepalm:

Za ten post Woland otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Werewolver.
Woland
Legenda

Dołączenie: 26 Sie 2010, 11:18
Ostatnio był: 28 Mar 2019, 00:05
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 10

Postprzez Kuba w 03 Sty 2012, 18:23

xionc napisał(a):P.S. Mam nadzieje że za rok jak znowu będziecie w święto znowu dymić i demolować miasto to policja konkretnie zleje was pałami i zleje wodą a sąd powlepia wysokie grzywny.

Co do offtopu, który się pojawił. Uczestniczyłeś czy siedziałeś w domowych pieleszach oglądając przekaz wiarygodnych mediów? I wiesz co? Zgadzam się z Tobą, że Ci co robili rozróby, rzucali kamieniami i demolowali powinni zostać pociągnięci do odpowiedzialności. Mam nadzieję, że za rok takiego elementu nie będzie, bo to tylko odbierze kolejne argumenty z palca wyssane. Dziwne, że ja pamiętam z tamtego dnia tysiące ludzi z świętujących 11 listopada. Całe rodziny z dziecmi. Starsi, młodsi, biali, czarni, sprawni i niepełnosprawni. Jakoś nikt z tych ludzi nie rwał płyt chodnikowych i nie obrzucał policjantów czym popadło. Tylko, że tym właśnie ludziom nie pozwolono przejść, bo w demokratycznym kraju mniejszość postanowiła, że zablokuje drogę większości.

Pardon za offtop. Moderacja niech zdecyduje czy skasować czy wydzielić do innego tematu.
"Gdzie leśna droga wije się przez uroczysko, nieubłagana czeka mnie i znana przyszłość.
Daremnie wszczynać by z nią spór, mamić pieszczotą, otwarta jest jak mroczny bór - na wskroś, szeroko."

Za ten post Kuba otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Universal.
Awatar użytkownika
Kuba
Stalker

Dołączenie: 20 Wrz 2008, 13:19
Ostatnio był: 26 Sie 2014, 15:24
Miejscowość: Częstochowa
Frakcja: Czyste Niebo
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 11

Postprzez Lucjusz w 03 Sty 2012, 19:00

@Woland a za co policja zawijała anarchistów i po co oni przyjechali do Warszawy?
...picie wódki to jest wprowadzanie elementu baśniowego do rzeczywistości...
Awatar użytkownika
Lucjusz
Ekspert

Dołączenie: 04 Lis 2010, 20:08
Ostatnio był: 16 Kwi 2015, 16:33
Miejscowość: Bałuty
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 261

Postprzez Nieogarniający w 03 Sty 2012, 19:15

@Lucjusz Większość to byli jacyś tam Niemcy co specjalnie na rozróbę autokarami przyjechali...
A zwijali ich bo nam stolicę chcieli rozwalić i bić cywilów, chociaż to głupi powód... może dlatego, że zniszczyli ta barierkę prze sklepie, o tak to dlatego! :-/
...
Nieogarniający
Stalker

Dołączenie: 10 Gru 2011, 15:03
Ostatnio był: 08 Lis 2014, 18:59
Frakcja: Monolit
Kozaki: 12

Postprzez Shyshek w 03 Sty 2012, 19:47

Możecie mi powiedzieć co ma Tusk czy Kaczyński do tych zamieszek co były w warszawie?.Zauważyłem że jak jest parada równości to telewizja pokazuje tylko tych "antygejów" a jak Homoseksualista wyzywa to już nie pokazują. z marszem niepodległości było tak samo Antifa lżyła z narodowców to nie pokazywali ale jak jakiś narodowiec zaczął ich wyzywać to od razu kamery na niego były skierowane. Zastanawia mnie po co tylko tam niemcy przyjechali? i czemu niektórzy zostali wypuszczeni pomimo dowodów że brali udział w zamieszkach.TVN tak samo pokazuje tylko co jest dla nich wygodne.Nie popieram Narodowców i takich tam ale jak jechać to po wszystkich winnych a nie tylko po jednej stronie.Wiem że niektórzy mnie nawyzywają od "Pisowców,pissdzielców" ale mnie to wali gdyż każdy powinien mieć swoje poglądy a nie narzucane od góry.Pozdrawiam
Shyshek
Kot

Dołączenie: 17 Lut 2009, 17:30
Ostatnio był: 29 Sty 2016, 14:50
Ulubiona broń: TRs 301
Kozaki: 0

Postprzez Nieogarniający w 03 Sty 2012, 19:54

Wychodząc na chwilę z offtopu spytam się:

Czy ci homoseksualiści naprawdę muszą organizować te swoje parady?
Jakoś nigdy nie widziałem parady takiej jak:
-"Chodzę do warzywniaka"
-"Mam 100 zł"
-"Gram w CoDa"
-"Jestem łysy"

Tylko ciągle to jedno "Jestem inny" czy tam "jesteśmy równi" no i ok ale po co to pokazywać skoro już wszyscy wiedzą? A potem tacy się jeszcze dziwią! Czemu nas nie akceptują skoro my tylko zabieramy im pół miasta na 3 godziny?
...

Za ten post Nieogarniający otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Tajemniczy.
Nieogarniający
Stalker

Dołączenie: 10 Gru 2011, 15:03
Ostatnio był: 08 Lis 2014, 18:59
Frakcja: Monolit
Kozaki: 12

Postprzez Shyshek w 03 Sty 2012, 19:56

Nieogarniający masz rację :D "Normalni" ludzie jakoś nie robią parad
Shyshek
Kot

Postprzez Woland w 03 Sty 2012, 20:26

@Shyshek a to że w swoich przemowach oni, a także i media oraz policja przerzucała winę właśnie na anarchistów których w czasie marszu przecież tam nie było!
Skoro pojawił się ten temat to musiałem poruszyć i to, a że to aż brak słów że w TVN atakowali anarchistów mimo że to nacjonaliści spalili im wozy, atakowano ich powszechnie mimo że ich tam nie było to inaczej niż ironicznie nie dało się tego ująć.

A to nacjonalistach to widziałem filmik na youtube, teraz nie mogę go znaleźć gdzie banda łyso ogolonych szła z flagą a'la III Rzeszy (zamiast swasty krzyż celtycki) w dość jasnym celu, nawalać się z tymi co blokowali marsz. Do niczego większego nie doszło bo pogoniono ich kamieniami. Jak ktoś kojarzy filmik nie go da.

PS: Proponuję tą część rozmowy przenieść do tematu "Nacjonalizm".
Woland
Legenda

Dołączenie: 26 Sie 2010, 11:18
Ostatnio był: 28 Mar 2019, 00:05
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 10

Postprzez scigacz1975 w 03 Sty 2012, 20:59

Shyshek napisał(a):TVN tak samo pokazuje tylko co jest dla nich wygodne.Nie popieram Narodowców i takich tam ale jak jechać to po wszystkich winnych a nie tylko po jednej stronie.Wiem że niektórzy mnie nawyzywają od "Pisowców,pissdzielców" ale mnie to wali gdyż każdy powinien mieć swoje poglądy a nie narzucane od góry.Pozdrawiam

To że w tym przypadku jedziesz po "wiarygodnym medium" czyli jedynym sprawiedliwym TVN nie czyni Cię z miejsca PIS-fanem. Ja akurat nie jestem za PIS (chociaż niektóre ich postulaty nawet trzymają się kupy :o ) ale całkowicie się zgadzam z tym co :arrowu: napisałeś - jak jechać to równo po wszystkich.
Awatar użytkownika
scigacz1975
Monolit

Dołączenie: 29 Sty 2010, 00:26
Ostatnio był: 29 Mar 2026, 16:28
Miejscowość: Stalowa Wola
Ulubiona broń: --
Kozaki: 926

Postprzez Shyshek w 03 Sty 2012, 21:07

Ja to szczerze mówiąc nie widzę dla siebie odpowiedniej opcji politycznej w tym kraju.A co do TVN to zobacz jaką oni tam robią nagonkę na PIS, w Szkle Kontaktowym to jest tyle jadu że go słoikami można zbierać :) Choćby Tusk Podwyższył podatki z 23% na 40% to i tak pluliby na kaczyńskiego.Podobnie sprawa ma się z Superstacją, tam to już tak wyzywają tych przeciwników Tuska że jak tego się słucha to się człowiek zastanawia czy przypadkiem to nie jest prywatna stacja PO.
Shyshek
Kot

Postprzez KoweK w 03 Sty 2012, 21:17

Shyshek napisał(a):Nieogarniający masz rację :D "Normalni" ludzie jakoś nie robią parad

Nie, bo w ogóle przeciwnicy "pedalstwa" nie robią parad. :facepalm: Btw. parady to nie tylko parady homoseksualistów. Nie rozumiem, co tutaj normalność ma do rzeczy.
Image
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej
legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota"

Wheeljack
Awatar użytkownika
KoweK
Główny Administrator

Dołączenie: 10 Cze 2005, 14:49
Ostatnio był: Wczoraj, 16:04
Frakcja: Bandyci
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 1496

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości