Problem z Multiplayer

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Postprzez L.Y.S.K.A. w 30 Sie 2007, 00:03

Quinn napisał:
Ręce mi opadają. Bodaj pierwszy patch był po to, żeby gra swobodnie chodziła pod Viste.

taa... Jasne? Sorka Quinn ale mam Viste, pod 1.0000 było u Mnie wszystko wpożo. w porównaniu z 1.0004 (a z reszta z każdym tak mam), bo z nim (nimi) to totalna porażka, ludzie strzalają do mnie przez ściany, śiwecą latarkami jak są piętro wyżej, wszystkie szafki i takie tam żeczy do otwierania na F nie otwierają sie tylko są zamknięte i moge wyciągać ekhm, apteczki z zamknietej szafy, zamknietej szatni... Boże czy tylko ja mam 1.0000 który nie ma żadnego błędu? prócz tego "witam" O_o' sory troche za off-top.
S.T.A.L.K.E.R.
Lyska Sky
Awatar użytkownika
L.Y.S.K.A.
Kot

Dołączenie: 11 Lip 2007, 18:40
Ostatnio był: 15 Lip 2008, 21:40
Miejscowość: Zabijam Wilka w Kordonie xD
Kozaki: 0

Reklamy Google

Postprzez Rain w 30 Sie 2007, 00:39

L.Y.S.K.A. nie wszyscy mamy viste i bazujemy w tym temacie na opiniach innych i informacjach ze stron :wink:
Z tego co podali twórcy patcha, to 1.0004 eliminuje większość błędów pod Vistą, oraz umożliwia "płynne" granie(nie wiem co to znaczy płynnie w STALKERZE :P )
Awatar użytkownika
Rain
Tropiciel

Dołączenie: 08 Cze 2007, 03:14
Ostatnio był: 20 Lis 2017, 22:19
Miejscowość: Łódź
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: Akm 74/2U Special
Kozaki: 5

Poprzednia

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość