Football Manager 2012

Dyskusje na temat gier i szeroko rozumianej rozrywki mieszczącej się w ramach powyższej kategorii.

Football Manager 2012

Postprzez ShedEnd w 28 Sty 2012, 00:22

Luźna rozmowa nt. FMa nie tylko 12 ale i wcześniejszych. O ile są tutaj gracze tej gierki:)

Ja osobiście zajmuję się robieniem dodatków do FMa min. taktyki, treningi czy listy transferowe.

Teraz gram FC Porto drugi sezon, o dziwo wygrałem triplet w pierwszym sezonie a teraz w drugim SPE z Realem po karnych oraz SPP vs. Academica.

Kupiłem sobie Lewandowskiego i Reusa (tak, mam nie uaktualnione składy:D) oraz Dumbie z CSKA Moskwa. Prawde mówiąc nie ma za bardzo mocnych na mnie na ten moment bo po drodze skosiłem teraz Lyon w dwumeczu 3:1 oraz Arsenal 2:0.

Możecie też screeny wrzucać z wynikami, chętnie podyskutuję nt. treningów bo to moja najmocniejsza strona.
ShedEnd

Ostatnio był: 01 Sty 1970, 02:00

Reklamy Google

Re: Football Manager 2012

Postprzez Soviet w 28 Sty 2012, 00:42

Image
:E

2012 to zdecydowanie jedna z łatwiejszych cześci w ostatnich latach. Moim Bromley awansowałem z szóstej ligi angielskiej do Premier League w sześć lat, a po dwóch następnych wygrałem już wszystko co było do wygrania. Ostatnio odstawiłem, nieco już jestem wypalony, no i wkurza mnie nieziemsko ten bug ze scoutami.
r u avin a giggle m8? LA nie będzie.
Image
Awatar użytkownika
Soviet
Very Important Stalker

Dołączenie: 07 Maj 2005, 13:41
Ostatnio był: 04 Gru 2024, 20:12
Miejscowość: Wow
Kozaki: 788

Postprzez ShedEnd w 28 Sty 2012, 01:00

To trzeba przyznać że łatwo się gra. Mnie irytują te BUGi z sedziowaniem i kontuzjami. Zawsze w ważnym meczu mam jakąś kontuzja albo cz/k z kapelusza od sędziego.....

Albo jak złożyłem zapytanie o Mullera z Bayernu Monachium. Odp: 150mln Euro :O ehhh

PS. Jaki BUG ze scoutami?
Ostatnio edytowany przez ShedEnd, 28 Sty 2012, 01:02, edytowano w sumie 1 raz
ShedEnd

Postprzez Soviet w 28 Sty 2012, 01:02

To żadne bugi, to proza życia :E. Gram w lidze angielskiej na średnim tacklingu i mam może dwie czerwone na sezon. Co do kontuzji - zdarza się, ale to też moim zdaniem jest dość wiernie odwzorowane.
Image
Awatar użytkownika
Soviet
Very Important Stalker

Postprzez ShedEnd w 28 Sty 2012, 01:09

Wręcz przeciwnie, kontuzje i sędziowanie są na bardzo niskim poziomie, choć to sędziowanie to akurat w sumie element realizmu na dzisiejsze czasy ......

Ale kontuzje to przesada, zawsze, ale to ZAWSZE przed ważnymi meczami mam kontuzje najlepszych zawodników w meczu poprzedzającym wcześniej wspomniane mecze. To irytujące.

A ogólnie to nie uznaję gry w tak niskich ligach gdyż nie sprawia mi to radości jakoś. Wolę się mierzyć z tymi najtrudniejszymi rywalami w LM.

A zaczynałem z CM 03/04 który do dziś uważam za najlepszy:P

Poza tym FM to jedyna gra która dostarcza mi emocji, może dlatego że jestem kibicem piłki nożnej nie wiem;d
ShedEnd

Postprzez Soviet w 28 Sty 2012, 01:14

Co do emocji to muszę się zgodzić: w żadnej innej grze nie ma takiej satysfakcji ze zwycięstwa i takich nerwów po porażce :).

Nigdy nie miałem takich problemów z kontuzjami, a lubię prowadzić dość wąską kadrę. No i szkoda, że "nie uznajesz" gry w niższych ligach. Dla mnie tu właśnie jest ta magia - wziąć jakiś zespół z szóstej ligi i zbudować potęgę :).

A CM 01/02 był lepszy :P.
Image
Awatar użytkownika
Soviet
Very Important Stalker

Postprzez ShedEnd w 28 Sty 2012, 01:18

Na PW ci napisałem tak BTW:P

A co do samej gry to ja zmieniam zespół co 2 lata. W zasadzie to nie lubię zbyt długo grać w jednym zespole. Zawsze kontrakt roczny podpisuje i tyle;p

No i jak wcześniej wspominałem to uwielbiam się mierzyć z największymi więc od razu biorę pierwszo ligowe zespoły.
NO I geniuszem taktycznym też nie jestem:P choć wygrywam zawsze jak gram, nie mam z tym problemu, moja specjalność to treningi (PS. Możesz je na cmrev.com znaleźć o ile Ci odpowiadają).
ShedEnd

Powróć do Inne gry

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość