[Pytanie] Rozmieszczenie przedmiotów w ekwipunku

Regulamin forum
Dział "Tworzenie Modyfikacji" służy do zadawania pytań odnośnie tworzenia modyfikacji, edytowania plików gry, oraz pisania tzw. tutoriali, czyli poradników odnośnie modyfikowania gry.
Nie zadajemy tutaj pytań odnośnie modyfikacji gotowych (nie dyskutujemy o nich!), prócz prób ich połączenia etc.

Przy cytowaniu plików *.LTX stosować tag [SYNTAX="ini"], przy cytowaniu plików *.script [SYNTAX="lua"] a przy cytowaniu plików *.xml - [SYNTAX="xml"].

[Pytanie] Rozmieszczenie przedmiotów w ekwipunku

Postprzez lektors w 20 Lut 2012, 00:49

Krótko i na temat: domyślnie w grze bronie są ulokowane w górnych częściach okienka ekwipunku, medykamenty i jedzenie zazwyczaj na samym dole. Co bym musiał zrobić, żeby medykamenty i wszelakie jedzenie było ulokowane w górnej części okienka?
Image
Awatar użytkownika
lektors
Tropiciel

Dołączenie: 14 Cze 2009, 20:32
Ostatnio był: 03 Lut 2017, 05:22
Miejscowość: Toruń
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: F1 Grenade
Kozaki: 55

Reklamy Google

Re: [Pytanie] Rozmieszczenie przedmiotów w ekwipunku

Postprzez nelson82 w 20 Lut 2012, 02:00

Zajrzyj tutaj.

Tak teraz przeładowałem :) , że Tobie chodzi bardziej o priorytet tego co w pierwszej kolejności wyświetli się w okienku samego plecaka, ale coś mi się zdaje, że w takim przypadku musiałbyś ruszyć jakiś skrypt(y). Do tej pory spotykałem się jedynie z modami w których ikony przedmiotów były mniejsze, przez co często mieściły się naraz, tj. nie było potrzeby przewijania "rolki" w dół, ale z tym miałbyś trochę roboty.
łatwiej już nie będzie
Awatar użytkownika
nelson82
Łowca

Dołączenie: 16 Paź 2011, 00:09
Ostatnio był: 13 Paź 2019, 11:44
Ulubiona broń: --
Kozaki: 130

Powróć do Cień Czarnobyla

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości