Terminus jak zwykle na przekór jesteś wszystkiemu. Moją opnie na temat narkotyków wzorowałem na swoim krótkim ale bardzo mocnym/codziennym doświadczeniu z trawką/haszyszem i ludźmi któży może nie kazali mi palić ale ale też nie zabraniali lecz dawali tak zwaną "wolną rękę na moje własne życzenie". Nie było wolnego dnia żebym nie był na haju, brzydziłem się wtedy siebie i tego co robiłem ale cóż wszystkiego można spróbować, pomimo tych wszystkich sprzeciwów starszych że to zło. Więc dlaczego innym tak trudno, nałóg? może ale ja mam na to swoje wytłumaczenie. Być ZIOMALEM to jest wytłumaczenie na to schorzenie, wiesz jak to jest mieć 15-22 lata i mieć całą masę ludzi którzy uważają cie za "ziomusia" a najczęstsze tematy do rozmów to:
-ale zaje***cie wczoraj było, wyje***łem 1L wina a potem jeszcze butle spuściłem a na koniec naje**em dwóm typom pod blokiem bo mnie wku**ili
- hehe nieźle, dzisiaj też sobie zapalimy po sporciku i pójdziemy na miasto, albo posiedzimy u mnie w domu i puścimy sobie jakiś film.
Nad kim ty się litujesz, komu ty życzysz wyjścia z nałogu, to ich wybór, chcesz ich wspierać/nauczać/pomagać to w takim razie będziesz tracił czas, a jeżeli nawet dotrzesz do kogoś to....ciężkie takie filozofowanie co robić z ćpunkami nawet takimi.
Ja spróbowałem, nie spodobało mi się, żuciem to wpi**du po miesiącu, próbuje cały czas moich przyjaciół z tego syfu wyciągnąć ale wychodzę za każdym razem na jakiegoś jeb**go nerda w ich oczach. Jestem bez silny przeciwko podobnym im i zdaję sobie sprawę z tego że nie wygram. Jedyny sposób to taki że sami zobaczą co robią i wtedy zdecydują co z tym fantem robić w ich "wolnym życiu"
P.S. Widzę że dalej robię błędy ortograficzne a tak bardzo się staram

. Terminus dysleksje i dysortografie widzę że strasznie karcisz

, ale widzę że masz dobre serce i mi pomagasz się uporać z tym problemem, nie zapomnie ci tego i innym którzy ciągle mi to wypominają

, serio naprawdę dobrze mi to robi, dzięki temu zapamiętuje jak te cholerne słowa wyglądają.

I'm online always. Really, if you do not believe, check!
Intel I5 4460 (4 x 3.2 Ghz), DDR4 16 GB, GeForce GTX 1660 OC 6G, 4 x 1 TB , zasilacz 500 W