xionc napisał(a):Znaczy jak przegięte? Nie rozumiem, jaka intepretacja? Tu nie ma co interpretować w prawie karnym przepis stanowi co jest czynem zabronionym i podaje kto i jakiej sankcji podlega przy jego naruszeniu. Chyba że rozmawiamy o ustawie o VAT to możemy sobie interpretować do końca świata.

GhostRider44.

xionc napisał(a):Bzdura, czerpiesz wiedze na ten temat z tabloidów? Z Onetu czy Pudelka?

Dovchenko napisał(a):Wracając do twoich poprzednich wypowiedzi stwierdzam że powinniśmy mieć w Polsce dostęp do broni i prawo strzelania do każdego niemilca który nieproszony wejdzie na naszą posesję.

Dovchenko napisał(a):Wracając do twoich poprzednich wypowiedzi stwierdzam że powinniśmy mieć w Polsce dostęp do broni i prawo strzelania do każdego niemilca który nieproszony wejdzie na naszą posesję.

djcycu napisał(a):Przeczytaj szanowny kolego raz jeszcze to co pisałem ja i Przemek. Chodzi o to że prawo broni bandziora a nie poszkodowanego. Ja podałem przykład bronienia się w taki sposób że ktoś zabije no a kolega podał że ktoś się bronił zakrywając się i został winien tego że sprowokował

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 13 gości