KoweK.

Lucjusz napisał(a):Gdyby homoseksualizm był naturalny to by pary homo mogły mieć dzieci. A skoro nie mogą to znaczy, że natura ich wykluczyła i nie mogą przekazywać swoich genów, coś jak niepłodność.
szm napisał(a):Owszem, żyjemy w wolnym kraju, ale jednak powinny być pewne tematy tabu.
Realkriss napisał(a):To co robią w domu, nie jest obrzydliwe, heteroseksualne pary też robią dziwne rzeczy i jest ok.

Dżuz napisał(a):Koprofilia jest równie obrzydliwa w parku jaki i w domowym zaciszu. Hipokryzja i pruderia...

Realkriss napisał(a):Pruderią jest to co Ty napisałeś, nie rozumiem, dlaczego uzurpujesz sobie prawo do wyznaczania normy tego, co jest obrzydliwe, albo nie jest.
Realkriss napisał(a):I nie masz co łapać za słówka szm, gołym okiem widać, że chodziło mu o to, żeby w pewnych sprawach zachowywać intymność.

Co ludzie powiedzą? Co sobie pomyślą? Padłem, normalnie jaka pruderia
Seks tylko w celu prokreacji, po ciemku i pod kocem.

Terminus napisał(a):Nikt nie mówi, o ukrywaniu żadnych przestępstw seksualnych, udawaniu, że ich nie ma, obłudnym oburzeniu gdy wychodzą na jaw et cetera, cetera.

Realkriss napisał(a):A geje obrzydliwie się z nią obnoszą, ot i wszystko.
Dla mnie zagadką jest, jaki typ mężczyzny uważa, że kobiety są głupie... (...) A jak chodziło o to, że NIEKTÓRE kobiety są głupie, no to jak najbardziej. (...) Wpienia mnie uogólnianie.

Drażni mnie tylko obłudne nazywanie gejów całujących czy przytulających się w miejscu publicznym, obrzydliwymi.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości