scigacz1975 napisał(a):Drażni mnie tylko obłudne nazywanie gejów całujących czy przytulających się w miejscu publicznym, obrzydliwymi.
Ale w tym momencie wyznaczasz mi definicję obrzydliwości

Dżuz napisał(a):Ja nie mówię o ukrywaniu różnorakich procederów. Drażni mnie tylko obłudne nazywanie gejów całujących czy przytulających się w miejscu publicznym, obrzydliwymi. To tak jakbym twierdził, że czarna koszula Kazka staje się biała gdy Kazek wraca do domu.

szm napisał(a):Jeśli seks w domowym zaciszu = dla Ciebie stosunkowi pod kocem, i po ciemku, to jesteś ograniczony... Chociaż Ty zawsze byłeś ograniczony, nie sądziłem tylko, że aż tak bardzo. No ale ludzie są różni, i trzeba być tolerancyjnym...

[Dżuz mode on]Mówicie, że robienie kupy na Placu Mariackim jest fe (bo na przykład kupa śmierdzi, często towarzyszą temu różne odgłosy), ale jak ktoś robi kupkę w swojej ubikacji to ona już nie ma zapachu.[Dżuz mode off]

Terminus napisał(a):Widzę Dżuz, że dalej nie dostrzegasz braku logiki w swojej wypowiedzi.
szm napisał(a):Albo inaczej... ma zapach, wygląda jak wygląda, ale ja jej nie widzę.

To nie ma znaczenia czy coś widać czy nie.

KoweK, scigacz1975.

Użytkownicy przeglądający to forum: svt07 oraz 6 gości