Mnie denerwuje straszne obwożenie się ze swoimi pieniędzmi i durny patos ludzi którzy są snobami... "Michale, mógłbyś podać mi kawior, gdyż moja ręka nie sięga tak daleko, proszę?"
No zabije jak usłyszę xD
Oraz jak ktoś nie szanuje stylu jaki prezentuje inna osobą. Idzie sobie koleś nikomu nic nie wadząc (długie włosy, Glanory na klamry itp) i zaraz jest "brudas,metal,śmieć" (A założę się o trochę kasy że nie jeden taki "brudas" skopał by dupę "dresowi" gdyby tylko ten był sam

(oczywiście nie mam nic do "dresów" czy też "metali", nie wtrącam się w tą bezsensowną wojnę, wisi mi to, aczkolwiek denerwuje, lecz nic z tym nie zrobię bo ząbki mi się podobają))

No i fenomen FIRMY która zawładneła umysłami biednych polskich dzieci w wieku od 8-15 lat. Wkurza mnie szpan na dresy, koszulki JP itp.
-Czego słuchasz ziomal?
-No ogólnie to klasyki rapu i hip hopu
-A jakie zespoły
-No FIRMA to w ogóle jP na miliard procent, Liber,Doniu,Mezo
-Aha...
No trolled normalnie
Ogólnie nie mam nic do FIRMY. Chłopaki byli tam sobie w więzieniu, mieli trudne życie i chcą się z tym podzielić z ludźmi. I faktycznie niektóre z ich kawałków mówią totalną prawdę, i ci którzy rozumieją ich przekaz i ich słuchają nie muszą się wcale obwieszać w ich logo firmowe.. to jest bzdura (i udawana gangsta style joł nyga -.-)
Ale Boże!!! Dlaczego te biedne dzieci ;(