Chyba, że Tobie chodzi o to aby broń się nie zużywała podczas gry (z patchami), wówczas wystarczy rozpakować grę i stworzyć własnego moda.
Aby broń nie ulegała zniszczeniu, należy w konfigach (config/weapons) poszczególnych broni edytować tą linijkę
- Kod: Zaznacz wszystko
condition_shot_dec = 0.0001
i po znaku równości wpisać
0.0000, tak by wyglądało to w ten sposób
- Kod: Zaznacz wszystko
condition_shot_dec = 0.0000
Edit:
Hennings napisał(a):Mam nadzieje tylko że save bd działać przed jak i po zainstalowaniu moda te zrobione przed wgraniem moda jak i po co prawda nie używam niczego stalkera mam czystego więc chyba nie powinno być problemu nie a testował ktoś ten mod na wersji 1.0006?
Repair Mod wymaga rozpoczęcia nowej gry, a to dlatego że dodaje dla handlarzy nowe dialogi powiązane z naprawą ekwipunku.
Innym rozwiązaniem może być mod
Repair Kit. Jest to niewielka modyfikacja dodająca do gry zestawy naprawcze jednorazowego użytku. Zestawy znajdujemy przy ciałach. Aby ich użyć musimy umieścić broń lub kombinezon przeznaczony do naprawy w odpowiednim slocie, a wszystkie pozostałe sloty opróżnić na czas naprawy. Tutaj zapodałem link do angielskiej wersji moda, za chwilę zapodam łatkę dla wersji PL.
Link do łatki spolszczającej
http://www.sendspace.com/file/7wqp69.