Co was w...pienia

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Co was w...pienia

Postprzez Lucjusz w 19 Maj 2012, 19:39

:arrowu: Ty masz chwilowo a ja mam zakazaną gębę w pełnym zakresie ;)

Mnie wku... Policja bo obszczanego żula śpiącego z flaszką w łapie na środku chodnika to się brzydzą zwinąć ale do mnie się przypierdzielili, że piwo na ławce pije :/
...picie wódki to jest wprowadzanie elementu baśniowego do rzeczywistości...
Awatar użytkownika
Lucjusz
Ekspert

Dołączenie: 04 Lis 2010, 20:08
Ostatnio był: 16 Kwi 2015, 16:33
Miejscowość: Bałuty
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 261

Reklamy Google

Postprzez KOSHI w 19 Maj 2012, 23:28

@ Lucjusz - miałem podobną akcję.

Pędzlowaliśmy flaszkę za marketem z kuzynem. 2 mendy podchodzą, dokumenciki proszę. Za chwilę jakieś małolaty idą, z 8 ich było. Drą ryja, kopią po koszach, ławkach. naje*any byłem, wku*wiłem się i drę ryja do władzy: A ci to ku*wa co, za dużo ich czy co, bojcie się? Ruszta dupy, demolują sobie goście co chcą a wam najłatwiej przypie*dolić się do tych co nic nie robią. je*niemy flaszkę i do domu, zajmijta się prawdziwym problemem, a nie przypie*dalać się do nie winnych. Z miejsca oddali dowody i poszli spisywać tamtych, chyba głupio się im zrobiło.

:arrowd: E tam. Czasem i w plenerze się zdarzy pić, różnie to bywa ;) .
Ostatnio edytowany przez KOSHI, 20 Maj 2012, 14:09, edytowano w sumie 1 raz
Image

Za ten post KOSHI otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Lucjusz, Tormentor.
Awatar użytkownika
KOSHI
Opowiadacz

Dołączenie: 16 Paź 2010, 13:13
Ostatnio był: 04 Lut 2026, 18:13
Kozaki: 649

Postprzez xionc w 20 Maj 2012, 13:47

wódka za marketem? żulersko
Image

Za ten post xionc otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Tajemniczy.
Awatar użytkownika
xionc
Przewodnik

Dołączenie: 07 Maj 2005, 13:33
Ostatnio był: 19 Lip 2022, 20:36
Miejscowość: Zg-c
Kozaki: 171

Postprzez Tajemniczy w 20 Maj 2012, 14:52

:arrowu:
Uważam tak samo jak xionc że picie wódki w miejscach publicznych to żulerstwo :E . Sam też nie toleruje picia w miejscu publicznym. Jak chcesz sobie popić to kupujesz materiały i idziesz do domciu i tam sobie pijesz w spokoju a tak to zobaczy cie jakiś słuchacz/ka "jedynego słusznego radia" i zadzwoni na niebieskich że "tam łobuzy piwo pod blokiem pijom" a potem jest tylko niepotrzebna kłótnia.
BTW Z tym darciem się do policjanta to przyhardkorzyłeś w oczach kuzyna :E . Ale z drugiej strony racja- idą i niszczą wszystkich a tamci jak ślepi :/ .
Awatar użytkownika
Tajemniczy
Monolit

Dołączenie: 13 Sie 2010, 20:48
Ostatnio był: 14 Cze 2021, 19:41
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 517

Postprzez Lucjusz w 20 Maj 2012, 14:54

Można kulturalnie wypić za marketem a można się też uj*bać jak świnia w czterech ścianach, o tym czy pije się żulersko nie decyduje miejsce i oprawa a sami pijący :wódka:
...picie wódki to jest wprowadzanie elementu baśniowego do rzeczywistości...

Za ten post Lucjusz otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Tormentor, KOSHI.
Awatar użytkownika
Lucjusz
Ekspert

Dołączenie: 04 Lis 2010, 20:08
Ostatnio był: 16 Kwi 2015, 16:33
Miejscowość: Bałuty
Kozaki: 261

Postprzez Tajemniczy w 20 Maj 2012, 14:58

:arrowu:
Racja ale jak to mówią "wszędzie dobrze ale w domu najlepiej" :E . Jak nie wydzierasz się za bardzo to można sobie dłuuuugo balować :E .
Awatar użytkownika
Tajemniczy
Monolit

Dołączenie: 13 Sie 2010, 20:48
Ostatnio był: 14 Cze 2021, 19:41
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 517

Postprzez AlexStalker w 20 Maj 2012, 16:50

Jak picie, to wg. mnie tylko w domu i w jakimś plenerze który nie jest, no... No po prostu nie pod sklepem, pod blokiem, gdzie łazi mnóstwo ludzi, dzieciaków, a jeśli już, to kulturnie - nie *%&@# się przy ludziach z otoczenia :P
Эх, предатель, ты не страшен.
Да ты мой любимый враг!

- KYPCK, Предатель
Awatar użytkownika
AlexStalker
Stalker

Dołączenie: 08 Maj 2011, 13:25
Ostatnio była: 09 Lut 2016, 21:53
Miejscowość: Szczecin // Chabarowsk
Ulubiona broń: Obokan
Kozaki: 82

Postprzez KOSHI w 22 Maj 2012, 18:26

Wkurza mnie ilość materiałów do przyswojenia na egzamin na uprawnienia budowlane. Ja wiem, że przyszły kierownik budowy czy projektant ma dużo wiedzieć, a nie szukać w książkach odp. jak ktoś go o coś zapyta, ale to, co ci jaskiniowcy wymagają na egzaminie przechodzi ludzkie pojęcie. Są jakieś granice ... Jak ktoś robi uprawnienia mostowe albo drogowe to niech go nie pytają z sieci gazowych, jak robi uprawnienia do kierowania budowami, to po co pytania, jak się jakieś węzły liczy w masztach, skoro i tak papieru na to w tej chwili nie robi, i nie będzie tego mógł policzyć. Groch z kapustą na ustnych. Dajcie spokój ... :facepalm: .
Image
Awatar użytkownika
KOSHI
Opowiadacz

Dołączenie: 16 Paź 2010, 13:13
Ostatnio był: 04 Lut 2026, 18:13
Kozaki: 649

Postprzez M3Fis70 w 22 Maj 2012, 19:19

Hmm ci mnie wpienia.
Versja 2.0 tego co pisałem kilka stron temu, zimą...
Wtedy było "ale zimno" teraz ku*wa słyszę na potęgę "ale gorąco" no żesz ku*wa jego jeb*na w du*e mać, ile można do ciężkiej cholery. Rzygam już tym gównem, ile tego się już nasłuchałem.

A inna sprawa. Staram się być porządnym człowiekiem, nie szfędam się gdzie nie trzeba, ani nie za późno, nie piję gdzie nie trzeba ani za dużo (raz na jakiś czas po prostu mam ochotę na piwko i tyle), nie ćpam nic, nie handluję niczym, spędzam czas na kompie, z dziewczyną czy trochę że znajomymi. Uczę się, staram przynajmniej, nie opuszczam szkoły, nie używam wszędzie ku*wa.
Oczywiście czasem zdarza mi się przekląć czasem nawet za dużo, czasem zapomnę po prostu o podstawach dobrego zachowania. Lub palnę coś bez namysłu. Mam w końcu jakiś margines błędu co?
Więc wczoraj (poniedziałek 21.5) wypuściła nas pańca szybciej, więc szczęśliwi wychodzimy, coś tam koleżanka powiedziała że spędzi dzień na czytaniu i walnąłem coś w stylu "ty ku*wa życia nie masz" no dobra idziem dalej 2 pały (już teraz pały bo ch*je nie zasługują) standardowe u mnie "dobry" była odpowiedź i "uważaj na słowa" przeszli szybko bo w sumie ja byłem szybki (na tramwaj do domciu) to odpowiedziałem takie "dooooobra" i za to te skurw*syny "cho no tu ino" no i stówa. Jestem ku*wa uczniem skąd ja wezmę pieniądz od tak sobie. A dodatku jakieś młode ch*je które pewno chciałby być zaje*iste i nabić "kill'a".
No cóż w tym momencie przez całe moje życie kiedy dostałem mandat za psa, zwinęli mnie na komendę za fajerwerki, wlepili moim znajomym za picie piwa obok nas "demoralizacja..." uważałem "dobra uj trudno takie prawo" ale wczoraj powiedziałem "koniec" od dzisiaj żadnego "dobry" i już nie policjanci, psy.

Staraj się być w miarę dobrym człowiekiem to gównem oberwiesz, uwierzcie. A już na pewno w tym kraju.
Gdzie te ch*je były jak mnie kopały dresy i po 2 latach sobie przypomnieli o tym i do sądu mnie zaprosili, no ja dziękuje na pewno pamiętam jak wyglądali. Gdzie byli jak mój kumpel musiał ratować kobietę przed gwałtem i sam do szpitala trafił. Gdzie te szmaty były?
Spisując i wlepiając mandaty takim szarym ludziom jak ja. Już na moim osiedlu patrolu nie widziałem od niepamiętnych czasów, osiedle dresów. Po prostu się boją, ale do mnie jednego samotnego można się przypie*dolić.
Ech, mam nadzieję że ten kto wymyślił "żyć nie umierać" smaży się w piekle.

Cóż troszku mi teraz lżej.

PS.Jeżeli mamy jakiegoś pana władzę wśród użytkowników i to przeczyta. To mam nadzieję że teraz wiecie jak obywatele tracą w was wiarę, co gorsza w jakąś sprawiedliwość.
Dobry mutant, to martwy mutant.
Tajne zaszyfrowane inforamcje
:

Kovek to ciągle pauka

Za ten post M3Fis70 otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive GhostRider44, Lucjusz, marcel.
Awatar użytkownika
M3Fis70
Weteran

Dołączenie: 08 Kwi 2010, 20:34
Ostatnio był: 23 Maj 2025, 21:46
Miejscowość: Brzydgoszcz/Posen
Ulubiona broń: Akm 74/2U
Kozaki: 77

Postprzez Terminus w 22 Maj 2012, 19:53

KOSHI napisał(a):Wkurza mnie ilość materiałów do przyswojenia na egzamin na uprawnienia budowlane.

Bez przesady. Nie było tak źle.

Bardziej mnie w...pieniało wypełnianie dziennika praktyk.
CREDO [łac. Wierzę]
Awatar użytkownika
Terminus
Deliryk

Dołączenie: 22 Cze 2007, 06:15
Ostatnio był: 13 Maj 2025, 11:07
Kozaki: 1451

Postprzez kapucha w 22 Maj 2012, 20:15

M3Fis70 napisał(a): nie używam wszędzie ku*wa

No co Ty nie powiesz?

M3Fis70 napisał(a): Gdzie te ch*je były jak mnie kopały dresy i po 2 latach sobie przypomnieli o tym i do sądu mnie zaprosili, no ja dziękuje na pewno pamiętam jak wyglądali. Gdzie byli jak mój kumpel musiał ratować kobietę przed gwałtem i sam do szpitala trafił. Gdzie te szmaty były?
Spisując i wlepiając mandaty takim szarym ludziom jak ja. Już na moim osiedlu patrolu nie widziałem od niepamiętnych czasów, osiedle dresów. Po prostu się boją, ale do mnie jednego samotnego można się przypie**olić.

A tak się składa, że ja mam jeszcze wszystkie ząbki tylko dla tego, że patrol przejechał obok. Znam też osobiście jednego policjanta, co sam z własnej woli pchnie się patrolować najgorsze osiedla z nadzieją, że uprzykrzy życie jakiemuś podchmielonemu dresikowi.
2 lata czekałeś aż sąd się Tobą zainteresuje? To miej pretensje do sądu, a nie policji. Polskie prawo i sądy są kulawe, ale policja nie ma na to żadnego wpływu. Owszem, spisują i wlepiają mandaty za byle gówno, ale to nie oni ustalają prawo. Przecież tylko wykonują rozkazy, nie mają na nie wpływu.

Wracając do tematu to denerwują mnie ostatnie upały. Niby dopiero się zaczyna, ale wolałem -20 zimą niż dzisiejsze prawie 30 :/. Jak się siedzi w domu to jeszcze nie jest źle, ale przy robocie na podwórku to chce się zdychać.
kapucha
Łowca

Dołączenie: 09 Kwi 2011, 13:53
Ostatnio był: 01 Lut 2015, 22:11
Ulubiona broń: F1 Grenade
Kozaki: 94

Postprzez Gizbarus w 22 Maj 2012, 21:39

M3Fis70 napisał(a):no dobra idziem dalej 2 pały (już teraz pały bo ch*je nie zasługują) standardowe u mnie "dobry" była odpowiedź i "uważaj na słowa" przeszli szybko bo w sumie ja byłem szybki (na tramwaj do domciu) to odpowiedziałem takie "dooooobra" i za to te skurw*syny "cho no tu ino" no i stówa. Jestem ku*wa uczniem skąd ja wezmę pieniądz od tak sobie. A dodatku jakieś młode ch*je które pewno chciałby być zaje*iste i nabić "kill'a".

Tak to opisałeś, że aż musiałem dwa razy przeczytać, żeby mniej więcej zrozumieć o co ci chodzi...:/ A poza całym tym twoim hejtingiem na policję - wiem, że to jest modne, cool, męskie i w ogóle, ale spójrz z drugiej strony - policja NIE ma nieograniczonych zasobów ludzkich. Przez to brakuje funkcjonariuszy do patrolowania co niektórych dzielnic i nic na to nie poradzisz. Sam mieszkałem kilkanaście lat na dzielnicy różniącej się od Bronxu tylko brakiem murzynów, gdzie policja także nie chciała przyjeżdżać - ale nie wyzywam jak hejter na służby porządkowe.

Z drugiej strony - myślisz, że policjantowi robi różnicę, komu wstawi taki mandat? Większość młodzieży wyzywa dziś na nich tak jak ty teraz (w wielu przypadkach bezpodstawnie), co powoduje syf społeczny i zamknięte koło - policja jest cięta na szczeniaków, bo szczeniaki wyzywają policję za to, że jest na nich cięta.
A czy TY już przeczytałeś i oceniłeś moją twórczość?
"Samotność w Zonie" - nadal kontynuowana.
"Dawno temu w Zonie" - tylko dla weteranów forum.
"Za późno" - czerwona część cyklu "Kolory Zony"
"Akurat o czasie" - biała część cyklu "Kolory Zony"
"Za wcześnie" - niebieska część cyklu "Kolory Zony"
"Pęknięte Zwierciadło" - mini-cykl o Zonie w wersji noir
Awatar użytkownika
Gizbarus
Opowiadacz

Dołączenie: 18 Paź 2011, 16:44
Ostatnio był: 17 Sty 2026, 10:14
Miejscowość: Zadupie Mniejsze Wybudowania Kolonia II
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2