Watch_Dogs

Dyskusje na temat gier i szeroko rozumianej rozrywki mieszczącej się w ramach powyższej kategorii.

Re: Watch Dogs

Postprzez KoweK w 06 Cze 2012, 21:51

Akurat po Assasinie to mam złe przeżycie, więc lepiej o nim nie mów... przynajmniej po pierwszej części - zmarnowany potencjał, wieje nudą, nie tknąłem nawet kijem następnych części.

Na YT jest inny gameplay z Watch Dogs z inną końcówką - karambol niestety taki sam. :E
Image
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej
legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota"

Wheeljack
Awatar użytkownika
KoweK
Główny Administrator

Dołączenie: 10 Cze 2005, 14:49
Ostatnio był: Dzisiaj, 01:45
Frakcja: Bandyci
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 1496

Reklamy Google

Postprzez Alucard w 06 Cze 2012, 22:48

Ja tam nigdy nie zapomnę jednak końcowych slow Al-Mualima "I postanowiłem poznać mądrość i wiedzę, szaleństwo i głupotę. Poznałem iż również i to jest pogonią za wiatrem, bo wielka mądrość przynosi utrapienie, a kto przysparza wiedzy, przysparza i cierpień." - to takie ... epickie dla mnie :D
Image
Awatar użytkownika
Alucard
Stalker

Dołączenie: 04 Sie 2009, 00:34
Ostatnio był: 22 Wrz 2023, 14:49
Miejscowość: Zamość
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: --
Kozaki: 5

Postprzez impulse_101 w 06 Cze 2012, 23:41

Na tym drugim gamplay'u, można zauważyć ze są inni przechodnie na ulicy, inne śmieci toczą się od podmuchu wiatru i zachowanie ludzi w klubie troszkę się różni a wiec nie są to łopatologiczne skrypty. Natomiast sama kolizja na skrzyżowaniu jest identyczna, jedynie kolory samochodów są losowe :E Po strzelaninie bohater ociekając oddala się w przeciwnym kierunku co oznacza ze jest duża swoboda podczas misji... to wszystko troszkę rozwiewa obawy :D

P.S. Ten cały Assasin to jest jak CoD.. nudny kotlet wydawany co parę miesięcy i tyle.
Image
Awatar użytkownika
impulse_101
Legenda

Dołączenie: 20 Sty 2009, 16:47
Ostatnio był: 08 Lut 2020, 16:44
Frakcja: Czyste Niebo
Ulubiona broń: Viper 5
Kozaki: 275

Postprzez Method w 06 Cze 2012, 23:55

No ciężko żeby nawet i ludzie byli tak samo ubrani w każdym momencie, to nie CoD :P Takie rzeczy są generowane losowo, podobnie jak w np GTA. Hejterom głównie chodzi o sam w sobie skrypt powodujący wypadek i karambol, bo jakby nie patrzeć w prawdziwym świecie nie da się zrobić dwóch takich samych wypadków.

Co nie zmienia faktu że zapowiada się całkiem dobrze, a w porównaniu z wieloma grami z E3 (przynajmniej tymi na pc) to już całkowity hit.
Image
Awatar użytkownika
Method
Weteran

Dołączenie: 16 Cze 2009, 21:32
Ostatnio był: 29 Mar 2022, 17:55
Kozaki: 174

Postprzez adin w 07 Cze 2012, 00:31

Alucard napisał(a):Ja tam nigdy nie zapomnę jednak końcowych slow Al-Mualima "I postanowiłem poznać mądrość i wiedzę, szaleństwo i głupotę. Poznałem iż również i to jest pogonią za wiatrem, bo wielka mądrość przynosi utrapienie, a kto przysparza wiedzy, przysparza i cierpień." - to takie ... epickie dla mnie :D

Łączymy się w podnieceniu razem z tobą...

Uwagi moderatora:

To wszystko? Nie spamuj. - Soviet
Image
Awatar użytkownika
adin
Ekspert

Dołączenie: 14 Sty 2007, 01:58
Ostatnio był: 29 Lis 2024, 16:44
Kozaki: 32

Postprzez MatrixSTR w 07 Cze 2012, 00:47

Method napisał(a):Co nie zmienia faktu że zapowiada się całkiem dobrze, a w porównaniu z wieloma grami z E3 (przynajmniej tymi na pc) to już całkowity hit.

Zapomniałeś o Armie 3 :E

Co do Karambolu to niestety wygląda za bardzo "sztucznie". Pustka na ulicy, gośc naciska guzik i nagle pojawiają się samochody. Mam nadzieję ze trochę to poprawią. Martwi mnie jeszcze model jazdy. Obecnie prezentuje się gorzej od tego z hot pursuit :P Ale to jeszcze wczesna weersja, więc mam nadzieję że poprawią jeszcze wiele rzeczy :)
Awatar użytkownika
MatrixSTR
Modder

Dołączenie: 26 Maj 2009, 23:44
Ostatnio był: 16 Mar 2026, 23:44
Miejscowość: Gdzieś Daleko W Wielkopolsce
Frakcja: Wolność
Kozaki: 277

Postprzez FilipM3 w 07 Cze 2012, 16:05

xKoweKx napisał(a):Akurat po Assasinie to mam złe przeżycie, więc lepiej o nim nie mów... przynajmniej po pierwszej części - zmarnowany potencjał, wieje nudą, nie tknąłem nawet kijem następnych części.

Ja tam kocham Assassyny, a dla mnie jedynka też już marna. Revelations jest wg. mnie epicką częścią.

Co do samej gry - Ubisoft mnie kupił. Może te hackowanie nie wygląda mega, ale takie czegoś wcześniej nie było - od gówna się zaczyna, nie? Tak jak wyżej wspominany Assassin's Creed.

FilipM3
Wygnany z Zony

Dołączenie: 30 Gru 2011, 13:03
Ostatnio był: 16 Kwi 2014, 22:18
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: 4

Postprzez Szpagin w 07 Cze 2012, 18:40

Wygląda ciekawie, ale pozostaje otwarta kwestia: ile w tym jest autentycznej swobody, a ile starych, dobrych efekciarskich skryptów? Jeżeli gra będzie oskryptowa, to z największej niespodzianki E3 Watch Dogs może się stać najwększym rozczarowaniem 2013 roku. No ale pokazano dość krótki fragment, sam właściwie nie wiem, czego należy się po grze spodziewać. Czekamy na więcej materiałów.
Image
Awatar użytkownika
Szpagin
Legenda

Dołączenie: 26 Wrz 2009, 11:39
Ostatnio był: 15 Gru 2021, 23:24
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle
Kozaki: 238

Postprzez KoweK w 07 Cze 2012, 19:38

Szpagin napisał(a): ile w tym jest autentycznej swobody, a ile starych, dobrych efekciarskich skryptów?

Już raczej na 100% wiadomo, że karambol to skrypt, skoro na obydwu gameplayach widać to samo.
Image
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej

Wheeljack
Awatar użytkownika
KoweK
Główny Administrator

Postprzez paintball_0 w 11 Cze 2012, 08:45

Dlaczego robicie aferę z jednej, bardzo fajnej, scenki? Można by pomyśleć, że każda misja kończy się skryptowanym karambolem. :facepalm:

W GTA kraksy w trakcie misji też były na skryptach, a jakoś wszyscy chwalą nieliniowość serii.

Za ten post paintball_0 otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Universal.
Awatar użytkownika
paintball_0
Legenda

Dołączenie: 18 Wrz 2008, 15:12
Ostatnio był: 30 Sty 2017, 23:03
Ulubiona broń: Akm 74/2U Special
Kozaki: 184

Postprzez FilipM3 w 11 Cze 2012, 21:44

Ubisoft potwierdziło, że gra wyjdzie w 2013r.

Za ten post FilipM3 otrzymał następujące punkty reputacji:
Negative KoweK.

FilipM3
Wygnany z Zony

Dołączenie: 30 Gru 2011, 13:03
Ostatnio był: 16 Kwi 2014, 22:18
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: 4

Postprzez KoweK w 11 Cze 2012, 21:50

paintball_0 napisał(a):W GTA kraksy w trakcie misji też były na skryptach, a jakoś wszyscy chwalą nieliniowość serii.

A nie przypadkiem tylko w cut-scenkach? Co innego skrypt, który uruchamia się podczas danej misji, co innego skrypt, który my uruchamiamy kiedy chcemy jak np. właśnie ta sygnalizacja świetlna.
Image

Wheeljack
Awatar użytkownika
KoweK
Główny Administrator

PoprzedniaNastępna

Powróć do Inne gry

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości