Let's Play - STALKER

Let's Play - STALKER

Postprzez szympekmajster w 07 Cze 2012, 14:33

Noszę się z zamiarem puszczenia serii na YouTube w formie Let's Play, przechodząc kolejno wszystkie części gry - póki co bez modów (może się zmienić przy CoP). Puściłem zajawkę z powiedzmy demem nagrania, seria poleci kiedy widzowie będą chętni :) Dajcie znać, zapraszam do oglądania.

http://www.youtube.com/watch?v=5gVg2mHfCPQ

http://www.youtube.com/GamePCTV
Image
http://youtube.pl/GamePCTV Kanał YT - Let's Play'e, recki, nowości ze świata gier
Zapraszam :)
My PC :)
AMD Phenom II X4 @ 3,8GHz, 8GB DDR3 Crucial, AMD HD7870XT

Za ten post szympekmajster otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Jo_Mason.
Awatar użytkownika
szympekmajster
Tropiciel

Dołączenie: 18 Lis 2007, 20:54
Ostatnio był: 12 Gru 2014, 00:31
Miejscowość: Katowice
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 4

Reklamy Google

Re: Let's Play - STALKER

Postprzez Dziki Napr w 07 Cze 2012, 15:37

Moim zdaniem powinieneś zrobić serię o modach, bo tego mało jest. Let's Play'i jest sporo i niczym się nie różnią. :!:
UNIA ZNACZY ZWIĄZEK
Awatar użytkownika
Dziki Napr
Kot

Dołączenie: 29 Maj 2012, 18:33
Ostatnio był: 15 Gru 2013, 21:39
Miejscowość: stacja Janów
Ulubiona broń: SGI 5k
Kozaki: 2

Postprzez szympekmajster w 07 Cze 2012, 17:35

serie LP puszczam głównie dla własnej satysfakcji + kilka osób mnie o to prosiło :)

Po przejściu, jak wejde w świat modów troszkę głębiej i znajdę ciekawe rzeczy do przedstawienia - zrobie takową serię :)
Image
http://youtube.pl/GamePCTV Kanał YT - Let's Play'e, recki, nowości ze świata gier
Awatar użytkownika
szympekmajster
Tropiciel

Postprzez Jo_Mason w 07 Cze 2012, 20:42

Wprawdzie nie przeglądam tego typu filmików nałogowo, ale często w trudnych miejscach okazują się pomocne :). Poza tym można podglądnąć styl gry innych graczy :). "oferta" z pewnością ucieszy świeżych graczy, co to nie wiedzą jak mózgozwęglacza wyłączyć, albo gdzie jest Przewodnik. Doświadczeni co to 10 raz przechodzą grę, trochę mniej, bo sami mają już swoją taktykę.

NIe wiem czy oczekujesz sugestii czy nie... jeśli tak to warto by nazywać kolejne odcinki w stylu "część 23 - Jantar, wejście do laboratorium." Pomoże to zielonym (mniej i bardziej) odnaleźć to czego szukają. Zatem do dzieła, skoro masz siły i możliwości :)
Ulubiony Mod: CoP - AtmosFear 3, CS - The Faction War

Człowiek - gotowe 4 rozdziały
Terapia - kryminał - NOWOŚĆ
Pingwiny z Madagaskaru - Operacja "MONOLIT" - Opowiadanie ukończone
Awatar użytkownika
Jo_Mason
Stalker

Dołączenie: 27 Lut 2012, 09:47
Ostatnio był: 11 Kwi 2022, 22:50
Miejscowość: Brzesko
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: TRs 301
Kozaki: 39

Postprzez KoweK w 07 Cze 2012, 21:17

Obejrzę jak zrobisz Let's Playa z Lost Alpha albo S.T.A.L.K.E.R. 2. :suchar:

A granie w vanilliowego S.T.A.L.K.E.R.a jest bez sensu. Zaprezentuj jakieś ciekawe mody. Po co Ci ten koleś drugi? Tylko coś brzdąka w tle, nic wartościowego do powiedzenia nie ma i wkurza.
Image
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej
legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota"

Wheeljack
Awatar użytkownika
KoweK
Główny Administrator

Dołączenie: 10 Cze 2005, 14:49
Ostatnio był: Dzisiaj, 15:15
Frakcja: Bandyci
Kozaki: 1496

Postprzez szympekmajster w 07 Cze 2012, 21:19

No jasne, już sciągam LA i S2 :suchar:

Mody jak wspomniałem - puszczę po wanilii, drugi człowiek to gość, który współtworzy kanał. Kwestia jego biernego uczestnictwa w materiałach stalkera stoi pod znakiem zapytania :)

Przy kręceniu CoP na pewno użyję paczki Atmosfear, zacząłem na niej ostatnio grać i nie widzę teraz możliwości przechodzenia bez niej ;)

Jeśli macie na myśli jakieś ciekawe mody, nie zmieniające fabuły a wzbogacające gameplay, jako że nie zacząłem nagrywać - mogę zmienić troszkę plany :) Podajcie coś ciekawego proszę :) Na razie wrzucę chyba teksturki od Cromm'a na ładniejszy teren i budowle

@Jo_mason - troszkę już siedzę w temacie YT, wiem jak tytułować filmiki - zrobię tak jak mówisz na pewno :)
Image
Awatar użytkownika
szympekmajster
Tropiciel

Powróć do Video

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości