Ratowanie naukowców ze śmigłowca

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Ratowanie naukowców ze śmigłowca

Postprzez Frankie Niagara w 13 Lip 2012, 15:48

Tam koło misji z odnalezieniem karabinu ( strzelby ), musiałem uratować naukowca Kirłowa. W między czasie pojawiła się misja zniszcz grupę czy coś. Uciekałem z Kirłowem i wyświetliło się że misja zniszcz grupę się nie powiodła. Profesorka odprowadziłem pod wiadukt i natłukłem ze 2 zombiaki, dalej szedł sam. Nie udało mi się uratować reszty rozbitków z śmigłowca. Coś zrobiłem źle?

Potem stalker od strzelby powiedział że w domu zabitym dechami jest masa artefaktów. Na końcu tunelu ( tego do giwery dziadka), od zasypanej strony znalazłem taki dom, wlazłem przez dach i żadnych artefaktów, nie wylazłem i spaliło mnie proieniowanie. czy to faktycznie ten dom czy inny i czy kolo robi mnie w konia?
Frankie Niagara
Kot

Dołączenie: 10 Maj 2012, 21:08
Ostatnio był: 26 Lis 2012, 21:20
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Ratowanie naukowców ze śmigłowca

Postprzez Adam w 13 Lip 2012, 15:58

Naukowcy tamci musieli zginąć. Wyraźnie nie czytasz ze zrozumieniem zadań. Masz odprowadzić KRUGŁOWA do bunkra naukowców w Jantarze. Z tamtych jajogłowych możesz co najwyżej amunicję wziąć.
Image
Image
Awatar użytkownika
Adam
Redaktor

Dołączenie: 27 Gru 2007, 12:13
Ostatnio był: 04 Sie 2025, 19:54
Miejscowość: Kutno
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: FT 200M
Kozaki: 394

Postprzez Frankie Niagara w 13 Lip 2012, 18:04

Kapuje będę czytał lepiej, okazało się że Krugłow przeżył, bo poszedłem do niego po nagrodę. Wziąłem misję gdzie trzeba znaleźć jakiś prototypowy kombinezon po stalkerze. Udałem się w miejsce zaznaczone na mapie. Jestem na znaczniku, przejrzałem budynek i nic. Nie wiecie gdzie go znaleźć?
Frankie Niagara
Kot

Dołączenie: 10 Maj 2012, 21:08
Ostatnio był: 26 Lis 2012, 21:20
Kozaki: 0

Postprzez echelon w 13 Lip 2012, 18:10

Było o tym na forum już nieraz, ale niech ci będzie: przeszukaj ciała.
Dlatego - mimo druty, wieże i strażnice
Tam chcemy dotrzeć, gdzie nam dotrzeć zabroniono;
Bezużyteczne, śmieszne posiąść tajemnice
Byleby jeszcze raz gorączką tęsknot płonąć
Nim podmuch jakiś strzepnie chwiejne potylice
Awatar użytkownika
echelon
Tropiciel

Dołączenie: 28 Mar 2010, 21:28
Ostatnio był: 12 Lis 2024, 20:24
Miejscowość: Stalowa Wola
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 41

Postprzez Gro3a w 13 Lip 2012, 18:48

Jeśli chodzi o kombinezon Ducha to znajdziesz go w laboratorium, tam gdzie wyłączasz emisje psioniczne i zabijasz kontrolera. Martwy stalker leżący przy wejściu do ukrytego tunelu powinien go mieć. A co do tego domu, to w jednym schowku będzie tam tylko jeden artefakt.
Nie ma miłości, jest tylko żądza. Nie do człowieka, a do pieniądza.

Dziękuję Ci Boże, za te wspaniałe dni, bez których nie mógłbym teraz żyć. Dziękuje Ci za te wspaniałe chwile, bo w swym życiu nie miałem ich aż tyle. Za wszystkie spędzone w samotności i za te szczęśliwe, pełne miłości...
Awatar użytkownika
Gro3a
Technik

Dołączenie: 05 Maj 2012, 22:26
Ostatnio był: 10 Mar 2026, 20:52
Miejscowość: Lubawa - warmińsko-mazurski Sosnowiec
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Sawn-off Double-barrel
Kozaki: 294

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości