Słowa były niegdyś czarami i do dziś słowo zachowało coś ze swej siły czarodziejskiej. Słowami może człowiek uszczęśliwić lub doprowadzić do rozpaczy, słowami nauczyciel przenosi na uczniów swą wiedzę, słowami mówca porywa słuchaczy, decyduje o ich sądach i rozstrzygnięciach. -Freud.
Za ten post Kuballa44 otrzymał następujące punkty reputacji:
Amerykański, pogański Helołin może być pretekstem, aby w Polsce rozszalały się Genofagi. Z jakiej gry, to chyba nie muszę nikomu tłumaczyć :
Wiem, że niektórzy dawali na tacę, żeby zrobić z mojego oblicza ikonkę na SB i w końcu będą mieli możliwość. Ja i mój Chłopak na imprezie halołinowej. Że mam fioła na punkcie cosplaya, to wszyscy wiedzą...
A tu moja największa duma - make up, dwie godziny pracy:
Za ten post Realkriss otrzymał następujące punkty reputacji:
Jak tak zapodajecie mroczne klimaty to tak wyglądałem trzy lata temu (pierwszy po lewej) po małym graniu z kumplami z kapeli :
Nie ma miłości, jest tylko żądza. Nie do człowieka, a do pieniądza.
Dziękuję Ci Boże, za te wspaniałe dni, bez których nie mógłbym teraz żyć. Dziękuje Ci za te wspaniałe chwile, bo w swym życiu nie miałem ich aż tyle. Za wszystkie spędzone w samotności i za te szczęśliwe, pełne miłości...
Za ten post Gro3a otrzymał następujące punkty reputacji:
Soviet, zapomniałem ci chyba powiedzieć że jak wracałem potem i jechałem do Witchera to zgubiłem czapke ale znalazłem przy drodze nową którą wypłukałem w rzece i od tamtej pory jest MOJA! buahaha
Za ten post zdzicho otrzymał następujące punkty reputacji:
He he Coś mi się zdaje, że masz sobowtóra w Brodnicy Jeden podobny do Ciebie koleś kilka razy dowoził węgiel na kotłownie do Mlekovity, gdzie akurat pracuje
Nie ma miłości, jest tylko żądza. Nie do człowieka, a do pieniądza.
Dziękuję Ci Boże, za te wspaniałe dni, bez których nie mógłbym teraz żyć. Dziękuje Ci za te wspaniałe chwile, bo w swym życiu nie miałem ich aż tyle. Za wszystkie spędzone w samotności i za te szczęśliwe, pełne miłości...