Антони napisał(a):eee... nowy Tigr za 5000zł można kupić. A sajgę już od 1500zł. gdzie takie wysokie mają?
Ja mam samopała, eee... to znaczy mój znajomy madroga policjo. Tak, przecież to takie trudne do zrobienia...
:

djcycu napisał(a):To nie pisz tego zbyt oficjalnie bo u nas w okolicy zapuszkowali małżeństwo które sprzedawało wiatrówki rozwiercane na większy kaliber z wstawionymi zamkamiTak ci tylko piszę jako przestrogę by nie było problemów. Oni wszędzie węszą tam gdzie najwięcej sukcesu do zgarnięcia a najmniej guzów na złapania.

djcycu napisał(a):Czołg można posiadać w stanie "zdemilitaryzowanym" ale broni już nie...

djcycu napisał(a):O tym to ja wiem. Kiedyś koledzy wywęszyli masę amunicji, łusek, kilka karabinków itd. Oczywiście wszystko przegnite w diabły ale po zgłoszeniu przez nich znaleziska (myśleli że się dogadają i z jedną MP40 zabiorą powiesić nad kominkiem). Niestety... Masa pytań, przesłuchanie czego tak naprawdę szukali itp. Oczywiście szukali tego co znaleźli. Kiedyś w moich okolicach prowadzono dość konkretne potyczki tak w pierwszej jak i w drugiej wojnie światowej. Obok mojego domu jakieś 300 metrów był stary okop gdzie owe graty chłopcy znaleźli. Wystarczyło pokopać, poszukać i się miałoNa szczęście sprawę szybko rozwiązano a karabinki udało się zatrzymać... Niestety nie na własność ale przynajmniej do domu pamięci naszej wsi (dawniej miasteczka). Chore na cacy... Czołg można posiadać w stanie "zdemilitaryzowanym" ale broni już nie... A założę się że gdyby tak można było posiadać autentycznego AK47 po rozbrojeniu to ludzie by kupowali nawet za podwójną cenę byle mieć. Ja bym kupił...

Pijawol,
Szpagin.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości