Bulldog 6

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Bulldog 6

Postprzez miki1984 w 15 Wrz 2012, 16:14

Elo,

Mam pytanie gdzie mogę znaleźć granatniki do bulldog 6 mam ich 27 ale szybko się skończą można je gdzieś kupić
albo jacy Wrogowie czy nie tylko mają je przy sobie. PS czy w Bulldogu można strzelać tylko granatnikami czy można
zwykłymi nabojami z góry dzięki. :wódka:
Nie straszny mu żaden Bandyta
Awatar użytkownika
miki1984
Kot

Dołączenie: 12 Wrz 2012, 16:46
Ostatnio był: 13 Kwi 2013, 11:04
Miejscowość: Budzów
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Bulldog 6
Kozaki: -4

Reklamy Google

Re: Bulldog 6

Postprzez nelson82 w 15 Wrz 2012, 17:09

Granaty do bulldoga nie znajdują się chyba w asortymencie handlarzy w podstawce. Mają je przy sobie niektórzy członkowie "Powinności" (ci którzy paradują z karabinem Groza OC), dostajesz je również od Woronina za wykonanie niektórych zadań, ponadto pamiętam że pojawiały się czasem w schowkach. W dalszych etapach (gdzieś tak od Radarów) granaty trafiają się częściej.
Z bulldoga strzelasz tylko granatami "vog" lub "m209" (jeżeli posiadasz drugiego bulldoga na tą właśnie amunicję - jest to w opisie broni).
łatwiej już nie będzie
Awatar użytkownika
nelson82
Łowca

Dołączenie: 16 Paź 2011, 00:09
Ostatnio był: 13 Paź 2019, 11:44
Ulubiona broń: --
Kozaki: 130

Postprzez Gwizdek w 15 Wrz 2012, 17:16

Sprawdzałem w ofercie u Sidorowicza i Barmana i u mnie ich nie było w ofercie. Tylko granaty VOG-25 oraz granaty VOG-25R. Jeśli ich bardzo potrzebujesz to skorzystaj z tego http://forum.stalker.pl/viewtopic.php?f=49&t=8968
nelson82 napisał(a):Z bulldoga strzelasz tylko granatami "vog" lub "m209" (jeżeli posiadasz drugiego bulldoga na tą właśnie amunicję - jest to w opisie broni).

Nie ma wersji buldoga na granaty M209 - na pewno nie w podstawce.
Błękitni Orneta, tudutudududu!

Za ten post Gwizdek otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive miki1984.
Awatar użytkownika
Gwizdek
Tropiciel

Dołączenie: 09 Sty 2012, 13:40
Ostatnio był: 14 Sie 2024, 01:26
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle
Kozaki: 88

Postprzez Gro3a w 15 Wrz 2012, 22:35

Granaty Vog są też w schowkach w Czerwonym lesie, na początku lokacji (pięć pod krzyżem po prawej stronie i następne pięć po lewej, w plecaku obok sterty kamieni). Niestety musisz "znaleźć" info o tych schowkach. Są też w magazynach wojskowych w bazie wolności i w wiosce pijawek (podejrzewam, że masz właśnie stamtąd buldoga :D ).
Nie ma miłości, jest tylko żądza. Nie do człowieka, a do pieniądza.

Dziękuję Ci Boże, za te wspaniałe dni, bez których nie mógłbym teraz żyć. Dziękuje Ci za te wspaniałe chwile, bo w swym życiu nie miałem ich aż tyle. Za wszystkie spędzone w samotności i za te szczęśliwe, pełne miłości...
Awatar użytkownika
Gro3a
Technik

Dołączenie: 05 Maj 2012, 22:26
Ostatnio był: 10 Mar 2026, 20:52
Miejscowość: Lubawa - warmińsko-mazurski Sosnowiec
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Sawn-off Double-barrel
Kozaki: 294

Postprzez Gwizdek w 16 Wrz 2012, 11:40

Warto wspomnieć też o bardzo miłym bugu na tym granatniku. Gdy załadujesz go granatami, rozładuj i będziesz miał jeden darmowy strzał. :D
Błękitni Orneta, tudutudududu!
Awatar użytkownika
Gwizdek
Tropiciel

Dołączenie: 09 Sty 2012, 13:40
Ostatnio był: 14 Sie 2024, 01:26
Frakcja: Wojskowi Stalkerzy
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle
Kozaki: 88

Postprzez pan kozaq w 19 Wrz 2012, 11:54

:arrowu: Właściwie nie jeden, a tyle ile naciśniesz razy spust (tzn. jak najszybciej). Granaty do buldoga daje generał Woronim po wykonaniu dla niego rutynowych zadań w magazynach wojskowych i na wysypisku.
Image
Image
Image
Awatar użytkownika
pan kozaq
Weteran

Dołączenie: 07 Mar 2012, 15:51
Ostatnio był: 16 Lis 2024, 18:05
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: 43

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości