Wybór zakończenia kłopot

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Wybór zakończenia kłopot

Postprzez Frankie Niagara w 25 Lis 2012, 01:42

Ostatnio w temacie pokaszaniłem fakty i osoby. Udało mi się znów zakończyć grę, ale znów z zakończeniem chcę być bogaty. Jak dojść do zakończenia z projektem świadomość-Z? Pomimo uważnej gry nie miałem filmiku o wyprawie wojskowej w głąb zony ( chodzi o akcję, która tłumaczona jest w zewie Prypeci). Miałem tylko dwa filmiki ze szczurami oraz z powracającym Stierłokiem. :facepalm:
Frankie Niagara
Kot

Dołączenie: 10 Maj 2012, 21:08
Ostatnio był: 26 Lis 2012, 21:20
Kozaki: 0

Reklamy Google

Re: Wybór zakończenia kłopot

Postprzez DeadMan w 25 Lis 2012, 02:08

Żeby tam się dostać potrzebujesz dekodera z Prypeci, który otworzy drzwi w elektrowni:
:

"Droga Strieloka zaczyna się po wizycie labolatorium X16 gdy odnajdujemy ciało stalkera o kryptonimie Duch. Tak dowiadujemy się o nijakim przewodniku z którym miał się spotkać. Przewodnik przebywa w zrujnowanym domu tuż za wałem kolejowym koło wioski Kordon. Idź i porozmawiaj z nim. Następnie udaj się na spotkanie z doktorem.. gdzie? No właśnie trudno powiedzieć bo przewodnik mówi jedynie "jeśli jesteś tym za kogo się podajesz, trafisz tam bez problemu" a strzałka questu zaprowadzi nas jedynie w okolice bazy wojskowej. Pamiętacie kryjówkę Strieloka w której znajdowały się dokumenty oraz jego pendrive'a? Zapewne tak.. a więc ruszajcie do tego miejsca. Zejście jest na prawo od magazynów tuż koło drzewa... gdy podejdziecie wystarczająco blisko pojawi się na nowo strzałka Quest'a. Zejdźcie i ruszajcie do kryjówki. Wchodząc po drabinie uruchomimy pułapkę (którą sami zresztą zastawiliśmy). Naznaczony traci przytomność i widzi przez mgłę doktora, który opowiada, że miałeś racje iż spełniacz jest jedynie mitem, mirażem. Dostaniemy od niego klucz do jednego z pokoi w hotelu w Prypeci. Dalej postępuje zgodnie z rozgrywką, wyłączamy mózgozwęglacz i ruszamy do Prypeci. Z odnalezieniem hotelu i pokoju nie będzie problemu gdyż jego lokalizacje pokazuje nam strzałka Quest'a. Gdy wejdziemy do pokoju przeszukaj wszystkie szafki, w jednej z nich znajdziesz specjalny elektryczny wytrych oraz notkę od Ducha... tu dowiadujemy się, że Naznaczony jest tak naprawdę.... no sami się dowiecie. Ruszajcie dalej do elektrowni. W budynku elektrowni będziesz musiał szukać ukrytych drzwi. Spoko, aż do korytarza w którym w prawo idziemy pod dach sarkofagu wystarczy skręcić w lewo by dojść do sekretnych drzwi. Stań blisko drzwi i rozpocznij otwierania zamka (robi się automatycznie). Stań jednak tyłem do drzwi, gdyż zaatakuje się parę wojaków Monolitu. Wejdź do drzwi... Dalej już będziesz wiedział...Tu będziesz miał wybór co do zakończenia..."
MOBO Gigabyte Aorus Elite v2, CPU Ryzen 5600x, GPU Asus RTX 5070
RAM
Corsair VENGEANCE RGB, DDR4, 32 GB, 3600MHz
SSD
Samsung 990 Pro Heatsink 1TB, Sabrent Rocket Q 1TB
SYS
Windows 11 Pro 64-bit
Awatar użytkownika
DeadMan
Stalker

Dołączenie: 23 Wrz 2010, 15:23
Ostatnio był: 27 Sty 2026, 22:47
Miejscowość: Warszawa
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle
Kozaki: 3

Postprzez Frankie Niagara w 26 Lis 2012, 21:20

Udałem się do przewodnika. Przypominam sobie że kryjówka Stierłoka znajduje się w podziemiu chyba w labach x16. Czy mógłby ktoś powiedzieć jak dojść do tej kryjówki? Pamiętam że było takie przejście w kanale, którym się wychodziło z labów. Może da się tamtędy wejść?
Frankie Niagara
Kot

Dołączenie: 10 Maj 2012, 21:08
Ostatnio był: 26 Lis 2012, 21:20
Kozaki: 0

Postprzez DeadMan w 27 Lis 2012, 21:58

Przecież Ci wkleiłem opis wyżej. Wszystko podane jak na tacy. Z czym masz problem?
MOBO Gigabyte Aorus Elite v2, CPU Ryzen 5600x, GPU Asus RTX 5070
RAM
Corsair VENGEANCE RGB, DDR4, 32 GB, 3600MHz
SSD
Samsung 990 Pro Heatsink 1TB, Sabrent Rocket Q 1TB
SYS
Windows 11 Pro 64-bit
Awatar użytkownika
DeadMan
Stalker

Dołączenie: 23 Wrz 2010, 15:23
Ostatnio był: 27 Sty 2026, 22:47
Miejscowość: Warszawa
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: VLA Special Assault Rifle
Kozaki: 3

Postprzez kondotierfred w 29 Lis 2012, 18:25

Kryjówka jest na Agropromie. Mówił Ci o tym Przewodnik.
Bez trupa Ducha i zadania "spotkaj się z Przewodnikiem " z tego zakończenia nici. Powrót na Kordon, Przewodnik ( tam gdzie był Lis ), Agroprom.
Na Agropromie masz 2 wejścia.
1.Za kompleksem zabudowań po prawej, wśród drzew. Droga dłuższa.
2. Wewnątrz kompleksu po lewej, w środku, przy prawej wieży strażniczej. Droga krótsza.
Nie pamiętam, czy przy tym zadaniu jest już dostępna.
Dekoder z Prypeci będzie potrzebny później i w elektrowni, już na górze, inna droga niż do Spełniacza + odmowa współpracy z Monolitem.
Awatar użytkownika
kondotierfred
Tropiciel

Dołączenie: 08 Cze 2011, 21:31
Ostatnio był: 20 Cze 2023, 18:48
Kozaki: 25

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości