Kupujemy tu: http://marketplace.xbox.com/pl-PL/Produ ... ?cid=SLink, oczywiście trzeba mieć konto. Nie orientuje się ktoś w tych x-bosowych kontach czy można taki dodatek lub grę kupić w formie prezentu jak na steam innej osobie?
Realkriss kupiłaś dodatek?
Bo ja właśnie ściągam, niestety przez swoje konto na stronie nie mogłem kupić. Założyłem drugie, niestety płatności nie były możliwe kartą o czy można się naczytać w necie do bólu. Błędy 802xddfxxxx....coś tam. Szkoda gadać nawet. Kupiłem na allegro 800 punktów za 35 zł. Wszedłem w grę, dodatki i zawartość do pobrania. Tam otwiera się GFWL, wymieniłem kod na punkty, punkty na dodatek i ściągam . Zostało mi jeszcze 400 punktów więc trzeba poszukać czegoś jeszcze i je spożytkować
MOBO Gigabyte Aorus Elite v2, CPU Ryzen 5600x, GPU Asus RTX 5070 RAM Corsair VENGEANCE RGB, DDR4, 32 GB, 3600MHz SSD Samsung 990 Pro Heatsink 1TB, Sabrent Rocket Q 1TB SYS Windows 11 Pro 64-bit
Za ten post DeadMan otrzymał następujące punkty reputacji:
Ostatni raz widziałem trailer (czy inną formę marketingu) przypominający film dokumentalny przy okazji bodaj Halo 3. Czy tylko mi ten filmik przywodzi na myśl filmy na kasetach VHS? Ten zniekształcony dźwięk.. chciałbym zobaczyć grę stylizowaną na coś takiego.
Miesiąc do premiery a w sieci może z trzy poważne gameplaye z tego tytułu na przestrzeni 3 lat produkcji. Czy oni nie mają czego pokazać i gra ssie, czy po prostu chcą zrobić graczom niespodziankę?
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota" Wheeljack
Pokazują dużo - jęczy czemu gry jeszcze niema bo przecież tyle zrobione. Pokazują mało - pewnie gra chu*owa, nie ma co pokazać i nie będzie gry. Kowek logic.
Voiton laulut soi ainiaan!
Za ten post BJ Blazkowicz otrzymał następujące punkty reputacji:
BJ Blazkowicz napisał(a):Pokazują dużo - jęczy czemu gry jeszcze niema bo przecież tyle zrobione.
To teraz pokaż mi gdzie ja jęczę, bo dużo zrobione i gry nie ma. I gdzie ja napisałem, że "Bioshocka nie będzie" z powodu małej ilości materiałów? CZZ na poziomie deski od sracza.
A tak na serio, to do gry zostało 2 miesiące, więc jeszcze jakoś to zrozumiem - pomyliło mi się coś z tym lutym. Ale to i tak dziwne w produkcji AAA, że tak mało materiałów video wychodzi. Swoją drogą ostatni gameplay nie był tak fajny jak ten z 2011, powiedziałbym, że był co najmniej średni.
EDIT: o jednak są jakieś trailery.
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota" Wheeljack
A tak już serio bardziej - niespecjalnie podchodzi mi najnowsza część Bioshocka. Jakoś tak... Czegoś w niej brak, nie umiem nawet określić, ale niespecjalnie mnie ciągnie.