Ale od jakich stat zaczynać? Bo nie wiem czy oddawać tą tablicę z Czarnegogłazu i rozpocząć atak smoków czy jeszcze czekać a jak tak to ile. Kowalstwo mam na 51, zaklinanie nie robiłem a alchemia nie wiem, 20 coś może góra 30.
Rób od razu wszystkie. Kowalstwo - wiadomo jak. Zaklinanie wbijaj nakładając zaklęcia na przedmioty zrobione podczas grindowania kowalstwa, natomiast żeby zrobić szybko alchemię, robisz mikstury z paluchów gigantów i pszenicy, oraz z soli i dzwonecznika kostuchy.
Jak masz 5/5 perka zwiększającego dmg danych broni np. łuków i własnoręcznie zrobione eq z bonusami do tejże broni to można bez problemu osiągnąć 600 dmg.
Na czeladniku dobiłem 70 level na pierwszej postaci. A ta postać to moja 3 postać teraz. Gram po prostu po raz pierwszy na mistrzu. W d*pie mam te bonusy, kumasz? Ja się pytam nie o BONUSY o których wiem i każdy mongoloid z petardą w kroczu również wie a pytam jaka postać potrzebna jest BY SMOKOWI ŁEB URĄBAĆ I NASRAĆ MU DO ŚRODKA. Kapujesz różnicę o czym ty mówisz a o co mi chodzi?
Za ten post Woland otrzymał następujące punkty reputacji:
Woland, naucz żeż się w końcu zadawać po ludzku pytania i stosownie je formułować, bo powtarza się kolejna sytuacja, kiedy ludzie chcą Ci pomóc a przez fakt, że nie precyzujesz swoich próśb, walisz face palmami na lewo i prawo. Sorry, ale jak przeczytałem:
a pytam jaka postać potrzebna jest BY SMOKOWI ŁEB URĄBAĆ I NASRAĆ MU DO ŚRODKA
To naprawdę nie dziwię się Pijawce, że nie możecie się zrozumieć. Piszesz chaotycznie, pod wpływem emocji, bez uprzedniego przemyślenia.
Woland napisał(a):Powiedziałem jasno. Mam 16lvl. Jak zabijać smoki na Mistrzu?
Chłopie, na to jest masa sposobów- jeden z nich przedstawił Ci w prosty sposób Pijawka. Jak nie jesteś pewny, po prostu graj, pomyśl a przede wszystkim spróbuj, bo teoria gówno daje.
Wyluzujcie ale raz bossa jednej jaskini to ubijałem używając 2 strzał paraliżujących. Całe szczęście iż 2 nieśmiertelnych followerów (przepiękne laski swoją drogą, z modów wzięte ) może brać te ciosy na siebie w razie czego.
Pytam się bo chcę już oddać kamień z Czarnegogłazu jarlowi (i będę miał okazję bić smoka) ale chcę wiedzieć czy coś nie poprawić przed tym. No ale dobra, spróbuję sam. Wybaczcie, ale grałem na czeladniku a teraz gram na Mistrzu czyli na najwyższym poziomie trudności.
Poszukuję modów które w żaden w choćby najmniejszy z najmniejszych sposobów nie obciążają procesora, karty graficznej lub pamięci ram. Co kto poleca? Przy okazji sam będę oczywiście szukał i jak coś znajdę a nie będę pewny to wrzucę i się spytam. A i przy okazji mówić co mod zangielszcza (jeśli ktoś wie). I czy savewów nie psuje bądź nie przyśpiesza ich psucia się że potem są bugi. Informować czy są bugi, czy stabilny, czy są jakieś niekompatybilności. No ogólnie wiadomo o co chodzi
I przy okazji: http://skyrim.nexusmods.com/mods/25501 Ten mod wpływa na procesor, ram czy kartę graficzną czy jest neutralny dla komputer, komputerowi wszystko jedno czy mapa vanillia czy taka? Czy mod ten cokolwiek zangielszcza?
Wiem o gamewalk ale tam jedyna pomoc to warn za "wulgarne" odnoszenie się do moderatora (powiedziałem jakże wulgarnie i skandalicznie "ej"). Poza tym nic. Lol...