Woland napisał(a):Vandr, nie. Skaner antywirusowy w nim jest marny.
Włączam a tu IOBIT coś tam coś tam i ścieżka plików systemów i że IOBIT coś tam defragged tam w tych plikach.

Woland napisał(a):Nie zgodziłbym się (swoją drogą, defragmentacja tym co ja podałem czy windowsowym masz na myśli?).

vandr napisał(a):miałem na myśli czystkę rejestru
vandr napisał(a):Nic z tego nie rozumiem, ale zgaduję, że masz ustawione auto pielęgnowanie kompa przy jego starcie. Zrób screeny tego cosia tam cosia tam.
Pangia napisał(a):A, już mam. O&O Defrag 12. U mnie sprawdzała się wersja 9, ale później za cholerę nie mogłem jej znaleźć w internecie, a 10 i 11 jakby zatraciły swoją intuicyjność i jakoś kijowo działały. 12 też nie jest idealne (np. czas pozostały do zakończenia albo pokazuje się błędny, albo nie pokazuje się wcale), ale wystarczająco dobre.

Woland napisał(a):SmartDefrag2 firmy IOBIT za free jest świetny i go zawsze używam. Wiem że windowsowy to katastrofa'
Pytanie: czy do defragmentacji można używać 2-3 programów czy można tylko jeden?
Oczywiście nie wszystko naraz!
Raz programem X, 3 dni później programem Y a dwa dni później programem Z i tak w kółko.
Można tak? Czy optymalizowanie ze strony jednego, drugiego a nawet potem trzeciego programu nie narobi bałaganu?

xKoweKx napisał(a):Inna sprawa to to, że programy do defragmentowania inne niż Windowsowe defragmentują dysk szybciej. Zawsze jakiś plus.

Woland napisał(a):U mnie defragmentacja to jakoś od 0.50% do 1%.

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość