Hoho Tyle gier było, a moimi ulubionymi były (i niektóre są nadal)
:
Heroes of Might and Magic III Heroes of Might and Magic II Warcraft II Age of Mythology MediEvil 2 (w jedynkę nie miałem okazji zagrać) Spyro the dragon Bugh Bunny: Lost In Time Divine Divinity Resident Evil 3: Nemezis Resident Evil 2 Kangurek Kao The Sims GTA 2 na PS1 Crash Bandicoot 2: Cortex Strikes Back Crash Bandicoot 3: Warped
Mi tam najbardziej się podobało starusieńkie Prechisto, a z nowszych to.... Return to Castle Wolfenstein. Skończyłem 2 razy jako 5 latek (tata zostawiał niepotrzebnie włączony komputer).
Ooo mało ale są: -NFSU2 - Jedna z tych "Legendarnych gier", ja uważam że to jest ostatnia dobra gra z serii NFS oprócz Most Wanted. -Crysis - to jest gra, która grafiką wyprzedziła swoje lata i inne gry tego typu na conajmniej 4 lata do przodu. -Colin McRae Rally od 1 do 5 - do tych pozycji mam sentyment bo to były pierwsze gry w jakie grałem. -GTA 3 - San Andreas - 5 lat temu w tych grach moją pasją było nawalanie ludzi aż do momentu, gdy zginę. To narazie tyle. EDIT: Broken Sword 2: The Smoking Mirror - grałem z tatą w to jak mialem 5 lat (chlip)
Max Payne, Max Payne 2, Return to Castle: Wolfenstein, MoH: Alied Assult, CoD 1, Age of Empires III, Lomax, Saper, Ghotic I i II, Far Cry, GTA: Vice City, I.G.I 2: Covert Strike, Paint,
Siczka na prezydenta!!!!
Sprzedam pancernik Bismarck z kolekcji Hachette do złożenia numery 1-140.
LSkiper napisał(a):-Crysis - to jest gra, która grafiką wyprzedziła swoje lata i inne gry tego typu na conajmniej 4 lata do przodu.
- - -
Wobec powyższego temat ten dotyczy gier naprawdę starych, czyli wyprodukowanych w tamtym wieku lub w pierwszym roku obecnego.
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota" Wheeljack
-Half Life -Oddworld: Abe's Oddysee -Oddworld: Abe's Exoddus
Do dziś pamiętam wspólne chwile z tatą na przechodzeniu 2 ostatnich gier... ahhh znowu się rozmarzyłem.. Te gry w dzieciństwie zajmowały mi miesiące przechodzenia. Gdy do nich zasiadłem obecnie, to jedną przeszedłem maks w 2 dni o_O
Z tych takich mega starych gier, ( w niektóre nadal gram ) to będzie: -Heroes Of Might And Magic 3 -Half Life -Kozacy -Fallout 1/ Fallout 2/ Fallout Tactics -Dune 2000 -Worms
Moją pierwszą, a zarazem najstarszą grą w jaką grałem, był: "Chasm: the Rift" z 1997 roku. Potem zacząłem grać w Return to Castle Wolfenstein, który zmusił do odinstalowania Chasm'a z powodu braku miejsca na dysku. To były moje ulubione stare gry w jakie grałem.