Szpicel-czyli jak zdrajca atakuje

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Szpicel-czyli jak zdrajca atakuje

Postprzez miki1984 w 27 Mar 2013, 20:46

No wiecie ide po wysypisku patrze idą stalkerzy, ci w zwykłych kurtkach a jednego mam na czerwono
nic mu nie robiłem i on do mnie nie strzela, chodzi razem z nami.I to było tak że idzie z nami no i nagle gdy sobie stoimy zaczyna nas zabijać za nic.To chyba jakiś szpicel czy zdrajca co pracuje dla innej frakcji.Już dwóch widziałem
takich.Nie mam żadnych modów Stalkera mam z CD-action chodzi pięknie bez śćinek. Czy to możliwe jest że są tacy szpicle? :|
Nie straszny mu żaden Bandyta
Awatar użytkownika
miki1984
Kot

Dołączenie: 12 Wrz 2012, 16:46
Ostatnio był: 13 Kwi 2013, 11:04
Miejscowość: Budzów
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Bulldog 6
Kozaki: -4

Reklamy Google

Re: Szpicel-czyli jak zdrajca atakuje

Postprzez Kudkudak w 27 Mar 2013, 20:54

Musiałeś zabić jego kolegów i zostawić go przy życiu, gdy zespawni się z inną grupą on będzie Cię atakował a inni nadal będą neutralni.
Image
Image Image Image Image Image
Awatar użytkownika
Kudkudak
Legenda

Dołączenie: 02 Lis 2011, 18:55
Ostatnio był: 02 Maj 2020, 00:25
Miejscowość: atomizer
Frakcja: Naukowcy
Ulubiona broń: RPG-7u
Kozaki: 656

Re: Szpicel-czyli jak zdrajca atakuje

Postprzez Woland w 27 Mar 2013, 21:01

Jeden koleś na wysypisku to za pierwszym razem zawsze był wśród bandytów na pchlim targu. Raz natomiast zrespawnował się wśród atakujących Agroprom.
A ja nigdy neutralnych nie zabijam.
Albo to forma eastereggu, albo dla klimatu gry, albo porzucony pomysł na questa, albo jak pisał chyba ati to był kiedyś jak o tym problemie pisałem- zwykły błąd.
Woland
Legenda

Dołączenie: 26 Sie 2010, 11:18
Ostatnio był: 28 Mar 2019, 00:05
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 10

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości