Gdzie ta broń...?

Było ciemno, wysoki sądzie, twierdziła, że skończyła 18 lat. Naznaczony obudził się z krzykiem.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Gdzie ta broń...?

Postprzez StalkerCell w 28 Mar 2013, 15:08

Witam,
Przeszykałem całe Forum i nie znalazłem odpowiedzi na mój problem. Do rzeczy - mam za zadanie zwrócić broń członka Powinności. Mapa pokazuje mi, że jest w Dolinie Mroku, ale jej tam nie ma! Stoje dokładnie w punkcie, gdzie jest ta broń. Gram na patchu 1.0006.
Awatar użytkownika
StalkerCell
Weteran

Dołączenie: 17 Lut 2013, 17:06
Ostatnio był: 20 Gru 2024, 02:53
Miejscowość: Paniewo
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: 57

Reklamy Google

Re: Gdzie ta broń...?

Postprzez juniorsky w 28 Mar 2013, 15:32

dorwij mnicha, on ją ma ;)

ogolnie to ze w dolinie mroku to jest błąd gry, ja nie pamietam czy miałem ja w magazynach wojskowych lub w podziemiach agropromu, musisz szukać ale na 100% u jakiejś znanej osobistości :)

Za ten post juniorsky otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive StalkerCell.
juniorsky
Kot

Dołączenie: 13 Mar 2012, 11:45
Ostatnio był: 28 Lip 2019, 21:32
Miejscowość: opole
Kozaki: 1

Postprzez echelon w 28 Mar 2013, 15:37

Niekoniecznie, mnie również nigdy nie udało się rozwiązać tego problemu mimo, że podchodziłem do niego 3 razy. Broń powinna była być, ale jej nie było.
Dlatego - mimo druty, wieże i strażnice
Tam chcemy dotrzeć, gdzie nam dotrzeć zabroniono;
Bezużyteczne, śmieszne posiąść tajemnice
Byleby jeszcze raz gorączką tęsknot płonąć
Nim podmuch jakiś strzepnie chwiejne potylice
Awatar użytkownika
echelon
Tropiciel

Dołączenie: 28 Mar 2010, 21:28
Ostatnio był: 12 Lis 2024, 20:24
Miejscowość: Stalowa Wola
Ulubiona broń: GP 37
Kozaki: 41

Postprzez StalkerCell w 28 Mar 2013, 15:38

LOL
Teraz z Doliny mam popieprzać do Agropromu ? To nie byłby problem, gdybył nie był przeciążony... Ale dzięki za pomoc :D .
Awatar użytkownika
StalkerCell
Weteran

Postprzez Kudkudak w 28 Mar 2013, 15:48

Tą broń ma Mnich z Doliny Mroku. Jeśli jej nie ma, to pech - w Agropromie raczej go nie znajdziesz, a w Magazynach nigdy nie ma bandytów.
Image
Image Image Image Image Image
Awatar użytkownika
Kudkudak
Legenda

Dołączenie: 02 Lis 2011, 18:55
Ostatnio był: 02 Maj 2020, 00:25
Miejscowość: atomizer
Frakcja: Naukowcy
Ulubiona broń: RPG-7u
Kozaki: 656

Postprzez marcel w 28 Mar 2013, 15:52

A ja mimo wszystko radziłbym ci iść do Agropromu. W podziemiach, gdzieś w okolicach okrągłej klatki schodowej (od strony, z której prowadził nas Kret), powinien spacerować bandzior w czarnym płaszczu, z Bojowym Abakanem właśnie.
>>> Wenn ist das Nunstück git und Slotermeyer? Ja! ... Beiherhund das Oder die Flipperwaldt gersput. <<< ~ Ernest Scribbler
marcel
Opowiadacz

Dołączenie: 31 Lip 2007, 17:48
Ostatnio był: 29 Paź 2020, 15:47
Kozaki: 193

Postprzez StalkerCell w 28 Mar 2013, 16:05

Kudkudak napisał(a):Tą broń ma Mnich z Doliny Mroku. Jeśli jej nie ma, to pech - w Agropromie raczej go nie znajdziesz, a w Magazynach nigdy nie ma bandytów.

I tu się mylisz. Mnich na bank jest w Agropromie (najwyżej w Podziemiach). Pamiętam, że jeden Bandyta z Agropromu miał Szturmowego Abakana, ale nie wiedziałem, że to będzie właśnie broń Powinnościowca (fakt, w CS Powinność miała przeważnie same AN).
Awatar użytkownika
StalkerCell
Weteran

Postprzez Kudkudak w 28 Mar 2013, 16:40

Kiedy ja grałem, Mnich spacerował sobie zawsze w Dolinie z tym Szturmowym Obokanem z granatnikiem obok wyjścia z klatki, w której siedział brat Naboja, a dokładnie był na zewnątrz obok tego więzienia(wejście przez dziurę w ścianie). Mimo to skoro Ci radzą zajrzyj na Agro, w tej grze jest sporo takich "anomalii" ;)
Image
Image Image Image Image Image
Awatar użytkownika
Kudkudak
Legenda

Dołączenie: 02 Lis 2011, 18:55
Ostatnio był: 02 Maj 2020, 00:25
Miejscowość: atomizer
Frakcja: Naukowcy
Ulubiona broń: RPG-7u
Kozaki: 656

Postprzez Gizbarus w 28 Mar 2013, 16:46

Cóż, na pewno broń można znaleźć przy jednym z bandytów w Dolinie Mroku. No, chyba, że gadamy o różnych wersjach gry :realcaleb:

Co do bandyty w podziemiach Agropromu - ten drań akurat nosi ze sobą gwintowanego SPAS-a, także to nie w tej broni rzecz ;)
A czy TY już przeczytałeś i oceniłeś moją twórczość?
"Samotność w Zonie" - nadal kontynuowana.
"Dawno temu w Zonie" - tylko dla weteranów forum.
"Za późno" - czerwona część cyklu "Kolory Zony"
"Akurat o czasie" - biała część cyklu "Kolory Zony"
"Za wcześnie" - niebieska część cyklu "Kolory Zony"
"Pęknięte Zwierciadło" - mini-cykl o Zonie w wersji noir
Awatar użytkownika
Gizbarus
Opowiadacz

Dołączenie: 18 Paź 2011, 16:44
Ostatnio był: 17 Sty 2026, 10:14
Miejscowość: Zadupie Mniejsze Wybudowania Kolonia II
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 854

Postprzez Pangia w 28 Mar 2013, 17:36

Właściwie nie jest to błąd - marker pokazuje punkt spawnu Mnicha (pojawia się on jakiś czas po wyjściu Strieloka z X18). Teraz zadaniem gracza jest go znaleźć. Chociaż raz miałem błąd i pojawił mi się, jak wychodziłem z bazy wojskowej w Agropromie (a więc dużo wcześniej, niż powinien).
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 853

Postprzez ZiomB w 28 Mar 2013, 18:40

U mnie zawsze ale to zawsze, nieważne czy gram z modami czy bez Mnich jest w podziemiach agropromu między wesołą gromadką bandytów. Gość z gwintowanym Spasem pojawia sie tam po odwiedzeniu drugi raz podziemii (ale to w późniejszym etapie gry) i nosi (chyba) Egzoszkielet.
Awatar użytkownika
ZiomB
Tropiciel

Dołączenie: 03 Mar 2010, 21:13
Ostatnio był: 06 Kwi 2019, 00:36
Miejscowość: Crawley
Frakcja: Czyste Niebo
Ulubiona broń: Obokan
Kozaki: 65

Postprzez Pangia w 28 Mar 2013, 19:20

ZiomB napisał(a):Gość z gwintowanym Spasem pojawia sie tam po odwiedzeniu drugi raz podziemii (ale to w późniejszym etapie gry) i nosi (chyba) Egzoszkielet.

Jedyny bandyta noszący egzoszkielet istnieje w Czystym Niebie i obsługuje PKM w Limańsku (ten pierwszy). Facet z Gwintowanym Spasem ma zwykłą czarną bandycką kurtkę i nazywa się Poker.
Co do Mnicha to może też pojawiać się w podziemiach Agropromu (raz mi się nawet zdarzyło, że siedział z grupką Pokera)
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 853

Następna

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 3 gości