przez Pangia w 25 Kwi 2013, 20:18
O rozrzucie nie pisałbym, gdybym rzeczywiście strzelał z różnych odległości, tymczasem po zmianie wartości miałem problem z zabiciem ślepego psa z tych plus-minus 15, może 20 metrów. Na linii zasięgu (ustawiałem 140 jednostek wobec oryginalnych 70) to już w ogóle nie było sensu strzelać, bo mogłem trafić 5 psów naraz i żadnego nawet specjalnie nie zranić.
No i czy odległość podaną w pliku konfiguracyjnym broni da się odnieść do odległości podawanej w grze przez opcję "Pokaż odległość od celu"? To w sumie byłoby najprzydatniejsze do określania zasięgu - jedyna rzecz, jaką kiedyś wyczytałem nt. TOZ-a to fakt, że w grze ma zasięg 33 stóp/100 metrów (co zdaje się być trochę zbyt dużym uproszczeniem) i było jakieś porównanie do Mossberga i 2 screeny ze skupiskiem śrutu na ścianie, ale w życiu tego teraz nie znajdę. Zresztą nawet nie wiem, czy by mi się to teraz przydało.
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!