przez aso w 24 Maj 2013, 23:35
Witajcie,
Zrobiłem głupi błąd i po strzelaninie i wejściu do kanałów zapisałem grę na swoim głównym save...
Problemy jakie mnie spotkały z tego powodu:
1) Nie wiedziałem że mogę nie podchodzić do Kreta i od razu za nim poleciałem, przez co mam mało amunicji
2) W sumie jakiś bug jest bo Kret mnie zaprowadził do kanałów ale zniknął... save zapisałem po wejściu do kanału. Jak z niego wyjdę to Kret tam stoi i mówi że mnie zaprowadzi ale nic dalej się nie dzieje. Rzeczy z trupów zebrać nie mogę bo bardzo dużo żołnierzy się tam pojawia (swoją drogą oni się w nieskończoność pojawiają?) - to są chyba ci 'specjalsi' o których Kret wspomniał
I teraz moje pytanie - czy da radę jakoś zmodyfikować save aby zmienić to tak że ta strzelanina przed kanałami jeszcze się nie wydarzyła? Chcę ich wybić ale nie podchodzić do Kreta abym mógł spokojnie zebrać amunicję i sprzedać zbędny szpej. Trochę mi się nie uśmiecha granie od początku, a na obcych save nie lubię grać zbytnio. Chodzi mi dokładniej o to żebym mógł tak zmienić save aby po jego wczytaniu dopiero rozpoczęło się starcie pomiędzy stalkerami i wojskiem.
Aha, wersja gry 1.0006 z lekkimi modyfikacjami - nieograniczony czas zadań + zwiększony udźwig
Pozdrawiam
Q6600 @ 2.8 Ghz | 5.5GB DDR2 | Windows 7