Najbrutalniejsze gry jakie znamy!

Dyskusje na temat gier i szeroko rozumianej rozrywki mieszczącej się w ramach powyższej kategorii.

Re: Najbrutalniejsze gry jakie znamy!

Postprzez T-man w 18 Cze 2013, 15:49

A według mnie Postal II. Gra, której niedociągnięcia techniczne można by było wybaczyć, gdyby miała chociaż fabułę. A tak odcinanie głów łopatą i oddawanie moczu na ciała to niezbyt przyjemne elementy rozgrywki.
T-man

Ostatnio był: 01 Sty 1970, 02:00

Reklamy Google

Postprzez Kudkudak w 19 Cze 2013, 11:45

Wiadomo wszem i wobec, że Postal jest jako tako grą brutalną (nie ma to jak podpalić przechodnia). Zapewne każdy na początku tej gry szukał kanistra z benzyną i zapałek :) Hmmm...jak dla mnie to Manhunt jest całkiem brutalny, no może nie całkiem, ale jest. Do dziś pamiętam kilka fajnych finiszerów :) Co jak co, ale gra, w którą gram od dziecięcia, czyli Mortal Kombat :) Jak dla mnie jedyna normalna bijatyka. Dead Space - tak jak @Szpagin, komentarz zbędny. Myślę że można tu jeszcze wsadzić Dawn of War, bo niektóre finiszery jednostek, zwłaszcza Orków czy Kruków...mniam. Skusiłbym się jeszcze na Duke Nukema, ale tego pierwszego, Forever nawet nie tknąłem i raczej nigdy się to nie stanie - no i oczywiście Carmageddon :P

EDIT: jak mogłem zapomnieć o soczystym God of War.
Ostatnio edytowany przez Kudkudak, 19 Cze 2013, 14:16, edytowano w sumie 1 raz
Image
Image Image Image Image Image
Awatar użytkownika
Kudkudak
Legenda

Dołączenie: 02 Lis 2011, 18:55
Ostatnio był: 02 Maj 2020, 00:25
Miejscowość: atomizer
Frakcja: Naukowcy
Ulubiona broń: RPG-7u
Kozaki: 656

Postprzez De Mios w 19 Cze 2013, 13:49

Nie znam brutalniejszej gry niż Postal 2. Szczególnie te akcje z krowami w dodatku, ten młot. To odrąbywanie łopatą głów, potem kopanie ją po ziemi tak, by Champ pobiegł za nią i przyniósł ją w pysku. Może i coraz więcej brutalności w każdej z gier, ale jakoś Postal 2 chyba przebił tę barierę, i w ten sposób pozostał mi w pamięci.
Awatar użytkownika
De Mios
Kot

Dołączenie: 16 Cze 2013, 20:24
Ostatnio był: 17 Lip 2013, 09:21
Miejscowość: Dąbrowa Górnicza
Frakcja: Samotnicy
Kozaki: 6

Postprzez T-man w 28 Cze 2013, 14:36

Nie będę edytował posta bo już za dużo nowych się pojawiło ale dopiszę grę w którą próbowałem grać na Xbox-ie, a mianowicie bloodforge.
T-man

Ostatnio był: 01 Sty 1970, 02:00

Postprzez Iwaszka w 28 Cze 2013, 16:23

Blood - gra pokroju doom'a i wolfensteina :>
Stare czasy ale za to jak grywalność!
Awatar użytkownika
Iwaszka
Weteran

Dołączenie: 23 Cze 2010, 13:56
Ostatnio był: 12 Sty 2025, 21:37
Miejscowość: Poznań
Frakcja: Najemnicy
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 271

Postprzez jalkavaki w 28 Cze 2013, 17:21

Pamietam na Amigę była giera Geekshot (czy coś w ten deseń). Była plansza widziana z rzutu izometryucznego zapełniona ludkami do których się strzelało i rzucało granaty. I to był cały sens gry. Co najlepsze, wyszła tez druga część :E
Wojna jest zła. Ale gorsze są sukinsyny które nie mają nic za co byliby gotowi walczyć i umierać.
"Może nas wiedzie szalbierz chciwy paru groszy
Lecz lepsze to niż śmierć na wapniejących szańcach" - J. Kaczmarski, Stalker.
Awatar użytkownika
jalkavaki
Legenda

Dołączenie: 02 Kwi 2010, 11:20
Ostatnio był: 10 Cze 2025, 07:01
Miejscowość: Stetinum
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 194

Poprzednia

Powróć do Inne gry

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 1 gość