Homoseksualizm

...a raczej wszystko o wszystkim. Debaty na dowolne tematy.

Re: Homoseksualizm

Postprzez impulse_101 w 22 Cze 2013, 16:43

Dzisiaj ad-block na YT a jutro żelazny pas cnoty żeby w ogóle wyjść na ulice ..dać homoseksualista palec a wezmą rękę :caleb:
A tak serio to nie kwestia reklam czy adblocka tylko chodzi o sama reklamę i jej sexualny charakter który przez poprawność polityczna jest zamieciony pod dywan.
Image

Za ten post impulse_101 otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Universal, Tajemniczy.
Awatar użytkownika
impulse_101
Legenda

Dołączenie: 20 Sty 2009, 16:47
Ostatnio był: 08 Lut 2020, 16:44
Frakcja: Czyste Niebo
Ulubiona broń: Viper 5
Kozaki: 275

Reklamy Google

Postprzez xionc w 23 Cze 2013, 00:03

Ta, od razu przestań wychodzić na ulice bo cie jakiś pedał napadnie i skorzysta z twojej ciasnej dupki. Masz jakąs paranoje? Kto ci każe jeździć na gejowskie wycieczki Holandia-Hiszpania?? I co gorsza kto ci każe oglądać te reklamy? Specjalnie szukasz w internecie takich rzeczy żeby sie oburzać i nakręcać na tym forumie? W tej reklamie nie ma nic niestosownego, pocztówkowe widoczki, faceci na basenie, faceci na statku, potupanka w klubie, śpiewaki i faceci chodzący po mieście. Ano chyba że chodzi o tych dwóch przytulonych, faktycznie sodoma i gomora. Jakby zmienić typów na kobiety to byś sie ślinił i wylądowałoby to w "ciekawych linkach".

impulse_101 napisał(a):tylko chodzi o sama reklamę i jej sexualny charakter który przez poprawność polityczna jest zamieciony pod dywan.

Ty przeczytałeś co napisałeś? Przecież to nie ma żadnego sensu. Nie używaj zwrotów i słów których nie rozumiesz
Image
Awatar użytkownika
xionc
Przewodnik

Dołączenie: 07 Maj 2005, 13:33
Ostatnio był: 19 Lip 2022, 20:36
Miejscowość: Zg-c
Kozaki: 171

Postprzez impulse_101 w 23 Cze 2013, 00:42

xionc napisał(a):I co gorsza kto ci każe oglądać te reklamy? Specjalnie szukasz w internecie takich rzeczy żeby sie oburzać i nakręcać na tym forumie?

Google mi każe i nie szukam tego specjalnie jakbyś nie zauważył bo reklamy same się wyświetlają.

W tej reklamie nie ma nic niestosownego, pocztówkowe widoczki, faceci na basenie, faceci na statku, potupanka w klubie, śpiewaki i faceci chodzący po mieście. Ano chyba że chodzi o tych dwóch przytulonych, faktycznie sodoma i gomora.

Dla ciebie byłoby dopiero niestosowne jakby zaczęli wymachiwać fujarkami przed ekranem? To jest YT a nie jakaś strona o treściach erotycznych. Mogą reklamować wycieczki na każdy zakątek świata ale to czy są to wycieczki dla osób lubiacych sex z ta sama płcią czy tez zwolennik oralu, analu lub sexu grupowego wypadałoby sobie darować bo to jest prywatna sprawa każdej osoby.

Ty przeczytałeś co napisałeś? Przecież to nie ma żadnego sensu. Nie używaj zwrotów i słów których nie rozumiesz

Doskonale wiem co pisze. Gdyby to nie byli uprzywilejowanie geje ta reklama nigdy nie miałaby miejsca na YT.
Image
Awatar użytkownika
impulse_101
Legenda

Postprzez KoweK w 23 Cze 2013, 01:11

impulse_101 napisał(a):Gdyby to nie byli uprzywilejowanie geje ta reklama nigdy nie miałaby miejsca na YT.

AHAHAHAHAHAHAHAH. Nie mogę. Tak, tak. To jest spiseg gejuw, pogrozili Google'owi paluszkiem, że jak za darmo nie wsadzą tej reklamy na YT to oskarżą ich o nietolerancje i homofobię. Ty chyba serio nie wiesz, co piszesz i nie wiesz w jaki sposób lądują reklamy na stronach, które odwiedzasz. Nie wiem sam co złego w tej reklamie takiego jest, nawet jakichś obleśnych scen nie ma (już gorsze można zobaczyć w publicznej TV, gdy mówią o tych śmiesznych paradach).

Btw. gdyby w reklamie był jakikolwiek MOCNY charakter seksualny, to nie zobaczyłbyś tego na YT, bo Google jest uczulone na takie rzeczy.
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej
legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota"

Wheeljack
Awatar użytkownika
KoweK
Główny Administrator

Dołączenie: 10 Cze 2005, 14:49
Ostatnio był: Wczoraj, 12:41
Frakcja: Bandyci
Ulubiona broń: Vintar BC
Kozaki: 1489

Postprzez Gorianov w 23 Cze 2013, 02:07

W tym momencie nie chcę wyjść na jakiegoś obrońcę pedałów, czy tam gejów - jak kto woli, ale fakt faktem że ta
reklama po prostu nie mogła nikogo urazić w jakikolwiek sposób.
oby kolejne reklamy wycieczek były z lesbijkami, przynajmniej kobiety będą się do mnie z monitora szczerzyc.

Sorry impulse_101 ale to wygląda tak że tolerujesz gejów, lecz lesbijki są już okej. Czyli co.. geje won a lesby niech robią co chcą, tak ?
Dwie lesbijki które się liżą na środku ulicy to może i ''przyjemniejszy'' widok niż dwóch panów, ale fakt faktem że i lesba i pedał nie powinni tego robić.
Zresztą podobnie mnie wkurza jak siedzi przykładowo w metrze obok mnie chłopak a na jego kolanach dziewczyna, wpycha jej ten jęzor, ludzie się patrzą, dzieci także ale coo taaam.

Za ten post Gorianov otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Universal.
Awatar użytkownika
Gorianov
Człowiek-Artefakt

Dołączenie: 27 Cze 2012, 00:20
Ostatnio był: 08 Wrz 2021, 23:36
Miejscowość: legowisko utakera
Kozaki: 36

Postprzez xionc w 23 Cze 2013, 08:30

No i co w związku z tym? Coś mi sie wydaje że też byś powpychał jęzor ale nie masz komu i stąd ten ból dupy :caleb:
Image

Za ten post xionc otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive Tajemniczy,
Negative Iwaszka, DobryStalker.
Awatar użytkownika
xionc
Przewodnik

Postprzez impulse_101 w 23 Cze 2013, 09:34

@xKoveKx Mafia gejowska szantażująca google, no proszę Cie.. Chodziło raczej o to ze Google wiedziało ze może wyemitować taka reklamę bo wie ze nikt nic nie powie a jeśli coś powie to z miejsca można go nazwać homofobem i nietolerancyjna osoba. Jakbyś zorganizował wycieczkę dla hetro to byś zobaczył jaki byłby wrzask, natomiast dla wycieczek homo nikt nie śmie nic powiedzieć.. na tym polega uprzywilejowanie.

@Gorianov zacznijmy od tego ze było to pisane lekko żartobliwie, tak samo jak ta wzmianka o żelaznym pasie cnoty. Myślałem ze mogę sobie na to pozwolić bo każdy zauważy gdzie jest merytoryczna cześć wypowiedzi a gdzie sa personalne docinki :P Oczywiście ze wolałbym żeby tam były kobiety w bikini niż faceci w kąpielówkach ..i tak, mniej razi mnie para obejmujących się lesbijek niż para obejmujących się gejów. Ta kwestia była już omawiana w tym temacie kilka razy i argumentowaliśmy to tym ze facet dla drugiego faceta jest potencjalnym konkurentem natomiast kobieta jest potencjalna partnerka wiec naturalnym wydaje się dysproporcja w stopniu tolerancji miedzy gejami a lesbijkami. Gdyby ta reklama była o lesbijkach byłaby tak samo nie na miejscu, różnica byłaby tylko taka ze możne trochę przyjemniejsza dla oka w porównaniu z tymi gejami machającymi do mnie z ekranu co nie zmienia faktu ze nie powinno jej tam być.
I nie pisz ze nie toleruje gejów bo ich toleruje natomiast nie toleruje ich natarczywej promocji na każdym kroku a owa reklama googla jest tego kwintesencja.
Image
Awatar użytkownika
impulse_101
Legenda

Postprzez KoweK w 23 Cze 2013, 13:09

impulse_101 napisał(a):natomiast dla wycieczek homo nikt nie śmie nic powiedzieć..

A ty co teraz robisz? :) I skąd wiesz, że nikt nic nie mówi? Organizowanie wycieczek dla hetero nie ma sensu, bo stanowią większość. Nadal nie wiem gdzie ty widzisz jakieś uprzywilejowanie. Z dupy jakieś teorie, które zalatują do tego paranoją.
"kowunio jest stalkerem ubranym w sweter ochronny "wschód słońca" szukającym artefaktów w zonie szczecińskiej
legenda głosi, że zdołał ominąć korki i dostać się do centrum - żyły złota"

Wheeljack
Awatar użytkownika
KoweK
Główny Administrator

Dołączenie: 10 Cze 2005, 14:49
Ostatnio był: Wczoraj, 12:41
Frakcja: Bandyci
Kozaki: 1489

Postprzez impulse_101 w 23 Cze 2013, 14:56

To nie istotne czy organizują ważne ze gdyby chcieli zaraz by był krzyk w mediach ze to jest zlot homofobów i na bank paru gejów biegałoby z transparentami przed statkiem :E To tak jakby zrobić wycieczkę tylko dla białych i być oskarżonym o rasizm gdy murzynom byłoby wolno robić legalnie wycieczki tylko dla czarnych. W tym kontekście nierówności napisałem to organizowanie hetero tripów a nie czy ma to faktycznie sens istnienia na rynku.

Co do samej reklamy i oferowanej przez nią wycieczki to ma ona charakter seksualny bo selekcja uczestników odbywa się na podstawie ich preferencji seksualnych. Każde inne imprezy organizowane dla określonej grupy o określonych upodobaniach seksualnych byłyby odrzucone przez cenzury googla ale z jakiejś przyczyny homosexualisci maja w tym temacie immunitet. To tyle jeśli chodzi o "równouprawnienia", natomiast sama reklama w takim serwisie jak YT (nie wazne czy dotyczy zlotu homosexualistow czy miłośników masturbacji) raczej nie ma miejsca.
Image
Awatar użytkownika
impulse_101
Legenda

Postprzez DobryStalker w 23 Cze 2013, 15:00

Tego nie da się wytępić, są jak grzyby po deszczu, więc niech sobie są ale bez robienia jakiś parad, pochodów po warszawie. W takich momentach pewnie wielu korci żeby zrobić im gwałtowne spotkanie ze zderzakiem ich auta. Robi się z tego zwykła paranoja bo w gazecie o pedałach, w internecie o pedałach, w telewizji o pedałach ,w radiu o pedałach-ileż można...Przykładem jest choćby Francja, tu dokładnie widać jaka jest reakcja społeczeństwa na tego typu decyzje. Powiedzcie, jak może się zmienić życie takiego homoseksualisty przed i po legalizacji, przed legalizacją paraduje po mieście w jakiś pstrokatych gaciach i blokuje pół centrum. Po legalizacji dalej wychodzi na ulice i wku...a mieszkańców centrum, żądając więcej praw, nic tylko wjechać czołgami i pruć do nich całe taśmy naboi. :D
Jeśli robią to co robią w swoim domu i nie chwalą się tak tym-może być, ale jeśli chcą adoptować dzieci, brać śluby i inne widzi mi się-to już przegięcie. Mi normalnie szkoda takiego dzieciaka który ma podwójne święto dnia ojca lub matki. A całą grupkę PedoNeo Palikota na Syberie do kopalni bo nie wnoszą niczego wartościowego do polskiej polityki po za kolejną dawką głupoty,której i tak w Sejmie nie brakuje.

Ot to moje zdanie na ten temat. :)

Za ten post DobryStalker otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive GhostRider44, scigacz1975, Strelok_90.
DobryStalker
Kot

Dołączenie: 02 Cze 2013, 13:36
Ostatnio był: 11 Sie 2014, 18:05
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: 4

Postprzez xionc w 23 Cze 2013, 16:34

Zawsze możesz jechać na pedalski rejs a potem narzekać że tam same pedały. Napisz do googla co o tym myslisz. Normalnie to ludzie sie pukają w czoło jak słysza takie teorie paranoika
Image
Awatar użytkownika
xionc
Przewodnik

Postprzez Wańka_Wkręt w 28 Cze 2013, 20:10

DobryStalker napisał(a): przed legalizacją paraduje po mieście w jakiś pstrokatych gaciach i blokuje pół centrum. Po legalizacji dalej wychodzi na ulice i wku...a mieszkańców centrum, żądając więcej praw

Ta, widziałeś kiedyś gościa w samych gaciach łażącego po centrum?
I skąd wiesz że jest homoseksualny?
DobryStalker napisał(a):Mi normalnie szkoda takiego dzieciaka który ma podwójne święto dnia ojca lub matki

A może na początek spytasz takiego dzieciaka o zdanie, bo może mu się tak podoba.

A co do parad równości... homoseksualiści urządzają sobie takie parady, ponieważ mają dosyć tego że homofoby wypisują na ich drzwiach od domów np. "lesba tu mieszka!!!", albo "j*bany pedał".
I chcieliby normalnie pójść i poprosić o prace, a nie szukać tolerancyjnej osoby.
Dlatego właśnie na siłę biorą ślub żeby nikt w taki, czy inny sposób ich nie dyskryminowano.

A to moja opinia na ten temat.
Grupa Wasi
Image

Wańka_Wkręt
Wygnany z Zony

Dołączenie: 28 Sie 2012, 11:09
Ostatnio był: 18 Lip 2015, 19:33
Miejscowość: Magazyny Wojskowe
Frakcja: Wolność
Kozaki: 15

PoprzedniaNastępna

Powróć do Prawie o wszystkim

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 2 gości