Wańka_Wkręt napisał(a):A może na początek spytasz takiego dzieciaka o zdanie, bo może mu się tak podoba.
Wańka_Wkręt napisał(a):A co do parad równości... homoseksualiści urządzają sobie takie parady, ponieważ mają dosyć tego że homofoby wypisują na ich drzwiach od domów np. "lesba tu mieszka!!!", albo "j*bany pedał".
Wańka_Wkręt napisał(a):I chcieliby normalnie pójść i poprosić o prace, a nie szukać tolerancyjnej osoby.
Tiaa... Idąc tym tropem muzułmanie powinni wszędzie wprowadzać szariat, by ich nie dyskryminowano. Śluby nie są im potrzebne do ochrony przed dyskryminacją, zresztą w jaki sposób miałyby im w tym pomóc?Wańka_Wkręt napisał(a):Dlatego właśnie na siłę biorą ślub żeby nikt w taki, czy inny sposób ich nie dyskryminowano.
A co do parad równości... homoseksualiści urządzają sobie takie parady, ponieważ mają dosyć tego że homofoby wypisują na ich drzwiach od domów np. "lesba tu mieszka!!!", albo "j*bany pedał".
dokładnie tak. Tylko że z gejami jest tak, że np. kiedy ktoś wyrzuci jakiegoś z pracy to wielki cyrk bo to dyskryminacja, bo to na pewno "z powodu odmienności" takiej ofiary.Tajemniczy napisał(a):Też mnie to dziwi. Nigdy nie widziałem człowieka który miałby na czole napisane JESTEM HOMOFOBEM!!!1111one!1one!. Chyba że pan poseł posiada jakiś wykrywacz homofobów albo jakiś skill...
Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 5 gości