Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs
Tuż przed jantarem znalazłem AC96/2 zużytego w 15-20%. Potem na bagnach w jantarze zacinał się na każdym magazynku i niejednokrotnie od razu po przeładowaniu. Czy bagna mają jakiś wpływ na sprawność broni?
Z każdą bronią tak jest że po pewnym momencie zaczyna się zacinać coraz bardziej. Bagna nie mają nic do rzeczy tylko wskaźnik uszkodzenia. Każda broń ma swój czas kiedy się zużyje do pewnego stopnia.
Z tego co wiem, to profesor Sacharow zajmuje się badaniami psionicznymi, być może coś pomylił i wytworzone pole emituje zacinanie się broni. Tak na serio to napraw broń, żadna lokacja nie wywiera wpływu na szybkość psucia/zacinania się broni (no chyba, że laboratoria... ).
Abakan w CS, to jedna z broni, które najszybciej się zaczynają zacinać od momentu naprawy, nigdy nie biorę go na misję, ponieważ jest tak zawodna, że przy minimalnym zużyciu odmawia mi posłuszeństwa co parę strzałów. Lepiej poszukaj czegoś trwalszego, np.:
Paaanie już lepiej nie zawracać sobie dupy tym abakanem tylko od razu od jakiegoś nadzianego bandyty, lub wojaka starego, dobrego AKM-74, lub OC-14 Groza obokan to strata pieniędzy i cierpliwości...
Nie strata czasu i pieniędzy bo jest bardzo dobrą bronią. To że jest zawodny to jedno, a że celny, amunicja do niego jest wszędzie, ma fajny celownik(muszkę?) i szybkostrzelność to drugie.
Dobijające jest to że strzelając w chmury rozwaloną w 80% bronią można wywalić parę pocisków bądź i magazynków a strzelając do żywych obiektów uszkodzona w 20% broń się zatnie nim wystrzeli jakikolwiek pocisk...