Nie ma miłości, jest tylko żądza. Nie do człowieka, a do pieniądza.
Dziękuję Ci Boże, za te wspaniałe dni, bez których nie mógłbym teraz żyć. Dziękuje Ci za te wspaniałe chwile, bo w swym życiu nie miałem ich aż tyle. Za wszystkie spędzone w samotności i za te szczęśliwe, pełne miłości...
Za ten post Gro3a otrzymał następujące punkty reputacji:
Jak już mówimy o Korpiklaani... Kiedyś cały projekt zwał się Shaman i koncentrował się na trochę innym spojrzeniu na muzykę. Przegrali jednak z innym zespołem o prawa do nazwy i weszła nowa. Zaraz coś zapodam, mój ulubieniec
A ja przedstawiam dzieło pijackiej libacji: Tak to jest jak się człowiek dobierze do gitar, wzmaków i całego sprzętu po pijaku:
Zespół o jakże ciekawej nazwie Respirator, płyta której nie ma ale jest - TRU Metal vol I - track pt "Daj Batona". Jak ktoś nie lubi tekstów o księżach niech nie słucha. Do tego nie ma to na celu urażać niczyjej wiary - brak tam odniesień do jakiejkolwiek religii.
Jestem anarchistą więc uwielbiam Punk, moje ulubione zespoły to: F.P.G., Пурген i Dezerter. A to mój ukochany kawałek potrafię słuchać tego 100 razy na dzień
Za ten post Moskva007 otrzymał następujące punkty reputacji:
Moim ulubiony rodzajem muzyki jest Polski rap i Amerykański Hip-Hop, nie będę wymieniał ulubionych raperów, squadów bo jest ich za dużo. Ojciec chrzestny gangsta rapu Eazy-E i P2pac
Za ten post stalker417 otrzymał następujące punkty reputacji:
Koleś jest genialny, dowiedziałem się o nim przez Top Gear i teraz nie mogę przestać słuchać Najlepsze jest to że nie gra na sprzęcie za grube tysiące dolców tylko na starej polepionej taśmą gitarze, jedną na pewno wykonał sam (3 struny, zrobiona z kołpaków od Morrisa Minor).
Mi osobiście przypadły do gustu: 2.Here Today Gone Tomorrow 06:53 3.Bottom of the Sea 05:22 8.Hit the Road 04:28 12.Hard To Get Along (Instrumental Version) 05:37