Laboratoria..... jak w Soc'u jak miałem wejść do pierwszego, po doświadczeniach z Agropromu, to srałęm w gacie i 2 lub 3 dni to odkłądałem na później

jak zrobiłem X18 i dostałem zadanie na X16, to chciałem zamordować barmana.... Poza tym - to co pisaliscie - walenie w drzwi w X18. W X16 - tam, gdzie się schodziło po drabince, która była potem urwana... tam pod windą zepsutą

stałem tam 10 minut i srałem w gacie mysląc, co mnie spotka

I oczywiście Kontroler koło Ducha

W agropromie- pijawka, która wyskakiwała w jakimś pomieszczeniu przed wejściem do takiego szerokiego, zaginającego sie korytarza

Jak coś usłyszałem, od razu stanąłem. Potem widzę, że coś biegnie, to strzelam z obrzyna, i na szczęście nie zdążyło dobiec do mnie. Wyrobiłem sobie na tym opinię, ze pijawki to słabioczki. Ale wioski pijawek i tak się trochę bałem

W agropromie również - kontroler. Stoje pod drabinka i nagle słyszę dzwonienie w uszach. On atakuje mózg, to ja juz sram. Patrze - ku*wa, cień tak padał, że korytarz był jasny, a on, jakims cudem, nie wiem, moze bug, był cały czarny! Wszędzie jasno, tylko jakiś niger strzela we mnie czachami i wywala moimi gałami pod sufit

Jeszcze jak czysciłem bazę bandytów w Dolinie Mroku- wcześniej widziałęm jakis gameplay, który miał w nazwie, że gostek spotka kontrolera, a juz wiedziałęm ,ze to w agropromie, to był kontroler. Jak włączyłem gameplaya, to gostek zaczynał w tej bazie bandytów

W Dziczy na budowie, tam, gdzie byli najemnicy, zpbaczyłem pijawkę na tej stacji chyba pociągowej. Myślałem wtedy, ze pijawki:
a) są słąbe
b) wystepuja w podziemnych lokacjach
c) potrafia wystraszyć

Jak ja zobaczyłem ,to z celownikiem optycznym od AK wycelowanym tam, gdzie ją widziałem stałem z 10 min.
Ok, się rozpisałem, to kończę