[SZUKAM] stron z modelami i configami nowych broni

Regulamin forum
Dział "Tworzenie Modyfikacji" służy do zadawania pytań odnośnie tworzenia modyfikacji, edytowania plików gry, oraz pisania tzw. tutoriali, czyli poradników odnośnie modyfikowania gry.
Nie zadajemy tutaj pytań odnośnie modyfikacji gotowych (nie dyskutujemy o nich!), prócz prób ich połączenia etc.

Przy cytowaniu plików *.LTX stosować tag [SYNTAX="ini"], przy cytowaniu plików *.script [SYNTAX="lua"] a przy cytowaniu plików *.xml - [SYNTAX="xml"].

[SZUKAM] stron z modelami i configami nowych broni

Postprzez RadekNioch w 01 Wrz 2013, 13:30

Witam. Szukam strony (bądź stron) internetowych z których będę mógł pobrać modele i tekstury nowych broni razem z configami. Zabrałem się za modowanie, wypakowałem już pliki ale teraz potrzebuję oczywiście jakiegoś materiału. Wiem też mniej więcej co gdzie wrzucić, ale niestety nie jestem w stanie samemu zrobić modelu broni razem z dźwiękami, teksturą i configiem. Proszę o pomoc gdyż wszystkie linki do takich witryn w tym forumie już wygasły/nie działają.
Awatar użytkownika
RadekNioch
Łowca

Dołączenie: 28 Lip 2013, 06:31
Ostatnio był: 12 Maj 2019, 01:59
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: 55

Reklamy Google

Re: [SZUKAM] stron z modelami i configami nowych broni

Postprzez Junx w 01 Wrz 2013, 13:47

Tu masz różne modele broni, pod CS'a też działają: http://www.amk-team.ru/forum/index.php?showtopic=8297

Nie każdy model zawiera konfigi itd., ale większość je posiada.

Jeżeli masz nudy to możesz się bawić w wycinanie modeli z tego moda: viewtopic.php?f=48&t=17183
Ryzen 5600x || 32gb DDR4 || RTX 2080 Super

Za ten post Junx otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive RadekNioch.
Awatar użytkownika
Junx
Modder

Dołączenie: 15 Kwi 2008, 09:39
Ostatnio był: 01 Kwi 2026, 22:39
Miejscowość: Na co Ci to :)
Ulubiona broń: Sniper Rifle SVDm2
Kozaki: 358

Re: [SZUKAM] stron z modelami i configami nowych broni

Postprzez RadekNioch w 01 Wrz 2013, 13:49

Dzięki, wypróbuję, tymczasem łap kozaczka.

Ma ktoś może jeszcze jakieś inne strony? Niestety, nie skorzystam z tej strony w pełni bo nie znam języka rosyjskiego i pobrałem tylko 1 plik, w którym w zasadzie były tylko tekstury.
Awatar użytkownika
RadekNioch
Łowca

Dołączenie: 28 Lip 2013, 06:31
Ostatnio był: 12 Maj 2019, 01:59
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: 55

Powróć do Czyste Niebo

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości