Pewnie będzie warn za spam, ale muszę wrzucić jeszcze te, a potem zamykam się w tym topicu na miesiąc

- Jak najłatwiej zdobyć numer żydówki?
- Poprosić, aby podwinęła rękaw.
Przychodzi facet do toalety miejskiej i widzi inwalidę bez rąk przy pisuarze. Ten go prosi o pomoc przy wyciągnięciu penisa do sikania
Powoli i z takim lekkim wahaniem zgodził się ,rozpina rozporek, wyciąga a tam zielono-fioletowa pała pokryta bąblami i pleśnią.
Przerażony pyta się inwalidy co to mogło mu urosnąć na przyrodzeniu ?
A ten wyjmuje ręce spod koszuli i odpowiada : Nie wiem ku*wa, ale za nic w świecie tego nie dotknę.
Trzęsienie ziemi w Ugandzie.
Zginęło kilkadziesiąt osób, kilkuset rannych.
Uszkodzonych zostało 120 domów.
Eksperci obliczają straty na 8.95 $.
Spotyka się dwóch znajomych i jeden mówi:
-Mam dla ciebie złą wiadomość... właściwie to dwie złe wiadomości... ktoś nam rucha twoją żonę...
Opera. Trwa spektakl. Nagle facet poczuł potworny smród. Nachyla się do gościa siedzącego przed nim:
- Przepraszam , czy pan się zesrał ?
- Tak , a o co chodzi ?
Masturbowałem się kiedy do pokoju nagle wszedł mój 7 letni syn.
- Co robisz tato
- Walę konia synku. Wkrótce sam to będziesz robił.
- Dlaczego?
- Bo tatusia boli już ręka.
Oglądałem film z córką kiedy odwróciła się do mnie i spytała
"Czy ta kobieta umrze tatusiu?"
Odparłem "Cóż kochanie, sądząc po rozmiarze fiuta tego konia, jest to całkiem prawdopodobne"
A jednak mam coś z kobiety... Gdy wchodzę do sklepu monopolowego wpadam w szał zakupów.
Jeśli uważasz, że twoja żona ma poczucie humoru - to spróbuj usypać ścieżkę z płatków róż prowadzącą do zlewozmywaka z brudnymi naczyniami.
On: Czy przespałabyś się ze mną za milion dolarów?
Ona: Milion?! Jasne do ch*ja!
On: A za dwa dolary?
Ona: Spadaj frajerze! Kim ja niby jestem?
On: To już ustaliliśmy, teraz tylko spieramy się o cenę.
Bardzo późno w nocy pijany facet wraca do domu. Dzwoni do drzwi, ale żona nie chce mu otworzyć. Facet, czekając, mówi:
- Ooooo... ootwórz kochaaanie... przyniosłem buuuu... bukiet najpiękniejszych róż na świecie dla naaaj... najpiękniejszej kobiety na świecie.
Żona otwiera drzwi, facet wchodzi do mieszkania i idzie prosto do sypialni.
- A gdzie róże? - pyta żona.
- A gdzie... najpiękniejsza kobieta na świecie?
Pewna bogata Pani w wieku ok 50tki nie była zadowolona z wyglądu swojej waginy. W internecie odnalazła klinikę chirurgii plastycznej, która zajmowała się takimi zabiegami. Po konsultacji z mężem zdecydowała się na zabieg.
Po wszystkim budzi się z narkozy a wokół jej łóżka cały personel szpitala bije brawo, obok łóżka stoją dwa bukiety kwiatów.
Trochę zdenerwowana mówi:
-Co to ma znaczyć ? przecież prosiłam o dyskrecję! Co to za bukiety?!
Na to dyrektor kliniki:
- Niech się pani nie martwi.Ten pierwszy bukiet jest od personelu naszej kliniki a ten drugi od chłopca z oparzeniówki w podziękowaniu za nowe uszy...