Problem z włączaniem gry

Kim jesteśmy? Dokąd idziemy? Jaki w tym cel? Zadawał sobie w duchu te pytania. Tak, był pijany.
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-STCS\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-STCS\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Clear Sky\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Re: Problem z włączaniem gry

Postprzez RadekNioch w 10 Paź 2013, 15:59

Urban, może chodzić o:

Po 1. Ogarnięcie ortografii/napisanie w Wordzie żeby podkreśliło błędy, poza tym zaczynaj wielką literą, nie nadużywaj "i", używaj polskich znaków oraz znaków interpuncyjnych a potem pisz na forumie.

Po 2. Przeinstalowanie sterowników do karty graficznej itp. może to pomoże, jeśli wiesz co to jest. To że nie możesz włączyć innej gry jest normalne po poważnym błędzie, sam tak kiedyś miałem i "cudownym sposobem" (czyt. zainstalowałem sterowniki) już tak nie mam. Jeśli to nie pomoże, możesz zrobić format (to w ostateczności), też jest to sposobem, co prawda drastycznym ale skutecznym. Jeśli dalej nic - to już nie pomogę.

Co do tematu WaRmAr'a - tak samo, sterowniki mogą pomóc.
Awatar użytkownika
RadekNioch
Łowca

Dołączenie: 28 Lip 2013, 06:31
Ostatnio był: 12 Maj 2019, 01:59
Frakcja: Samotnicy
Ulubiona broń: Akm 74/2
Kozaki: 55

Reklamy Google

Poprzednia

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 4 gości