Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu. Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs
Gdzie można schować bezpiecznie ekwipunek mam pełno artefaktów i innych rzeczy i razem ważę prawie 50kg a nie sprzedam itemów bo są mi potrzebne? Jak można to najlepiej w okolicy baru bo akurat tam robie questy.
Ostatnio edytowany przez lukasz666, 20 Paź 2013, 14:25, edytowano w sumie 1 raz
W Zonie jest bardzo dużo niebieskich skrzynek, możesz do nich spokojnie chować swoje rzeczy, nikt ich nie ukradnie. Jeśli jesteś na początku gry, to najlepsza będzie skrzynka w bunkrze Sidorowicza, a w późniejszej części skrzynka w barze "100 Radów".
Jeszcze mam jedno pytanko zauważyłem że nie wszystkie zamki mogę rozwalić w biurkach, sejfach , szafkach itp. jak je otworzyć strzelałem ze zwykłego psitoletu.
Jeśli coś tam jest, to wystarczy wcisnąć F i się otwiera. Gdy wciśnięcie tego klawisza nic nie daje, oznacza to, iż po prostu twórcy niczego tam nie umieścili.
No tak ale masz przcież szafki, biurka które są zamknięte po wciśnięciu f wyświetla się komunikat np. szafka jest zamknięta i żeby ją otworzyć musisz rozwalić zamek nie wszystie da się otworzyć lub nie ptorafię tego zrobić zauważyłem że trzeba "celnie trafić" w zamek żeby się otworzył jednej szafki narazie nie mogłem otworzyć -.- w pomieszczeniu gdzie przbywał Dzik mam nadzieję że nie leży tam drugi klucz do laboratorium.
Klucz jest przy ciele samego Dzika (wystarczy go przeszukać). A jeśli chodzi o takie zamknięte szafki, to przedmioty da się z nich wyciągać przez drzwi. Po prostu przytrzymujesz F i pokazują ci się wszystkie przedmioty tam. Jeździsz kursorem po szafce i zabierasz.
Można zdobyć celownik i granatnik do lepszych broni? Mam AK z granatnikiem i celownikiem ale nie mogę ich zamieścić w innej broni tylko w ak. Czy są jakieś inne celowniki i granatniki? Gdzie je można zdobyć?