Regulamin forum
Dział "Modyfikacje Gotowe" służy do dyskusji o modyfikacjach, które już są stworzone lub do zadawania pytań na ich temat. Znajdziemy tutaj również linki do ściągnięcia modyfikacji (które powinny, a raczej muszą być w pierwszym poście tematu danej modyfikacji).
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu - koniecznie w tagu [CODE].
Przy cytowaniu plików *.LTX stosować tag [SYNTAX="ini"], przy cytowaniu plików *.script [SYNTAX="lua"] a przy cytowaniu plików *.xml - [SYNTAX="xml"].
Lokalizacja logów: Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\STALKER-SHOC\logs\xray_nazwaużytkownika.log Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\STALKER-SHOC\logs\xray_nazwaużytkownika.log Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Shadow of Chernobyl\_appdata_\logs
Pytania na temat modyfikacji zadajemy w wątku dla niej stworzonym lub tworzymy nowy, jeśli takowego nie ma.
Gdy chcemy założyć nowy wątek, obowiązkowe jest przeczytanie tego tematu.
REMOVED: - Sanex 4.2 A-Life Extended mod - Dream Mod - Stalkers Are Not Blind - VideoCC Mod - Other mods were adjusted/fixed to be compatible with 1.0004
EDIT: Fred mnie ubiegł.
There is nothing in this world worth believing in...
STALKER 1004 PL + mod w wersji 2.4
mam takie narazie 2 problemy
1 - po zabiciu bandytow mialem isc do Brisa czy jak mu tam po nagrode ale gdy rozmawialem z nim to i tak nie dostalem zadnej nagrody (mialem tylko czy ma ciekawe informacje)
2 - gdy mialem pomoc stalerom ktorych zaatakowali zolnierze za pierwszym razem mnie zabili lecz gdy wczytalem loada okazalo sie ze niemal wszyscy sa juz martwi i mam uratowac Kreta ale nie moge znim rozmawiac - stoi w mniejscu
Mam problemik... W momencie gdy próbuje z Baterii Chemicznej utworzyć anomalie gra wychodzi mi na pulpit Wszystkie inne artefakty działają ale ten dziad akurat nie.... Proszę o pomoc!!!
Wywala mi podczas ładowania mapy - przy tworzeniu nowej i wczytywaniu istniejącej gry. Moja wersja STALKERa to 1.0005, oryginalna rzecz jasna, po polsku. Wgrałem najnowszą wersję v2.4 pobraną z filefront. Da się to jakoś naprawić? Właśnie ściągam wersję 2.0 czy jakoś znacząco się od siebie różnią?
http://youtube.pl/GamePCTV Kanał YT - Let's Play'e, recki, nowości ze świata gier Zapraszam :) My PC :) AMD Phenom II X4 @ 3,8GHz, 8GB DDR3 Crucial, AMD HD7870XT