słabiutko

Wszyscy bali się premiery kolejnej gry z serii Stalker. Nikt nie potrafił odpowiedzieć na pytanie: co wpisać w tym cholernym opisie?
Regulamin forum
Przy zadawaniu pytania związanego z problemem dotyczącym modyfikacji, prosimy o podawanie treści całego loga błędu.
Lokalizacja logów:
Windows XP - C:\Documents and Settings\All Users\Moje dokumenty\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs
Windows Vista/7 - C:\Users\Public\Documents\S.T.A.L.K.E.R. - Zew Prypeci\logs
Steam - X:\Program Files (x86)\Steam\SteamApps\common\Stalker Call of Pripyat\_appdata_\logs

Logi tagujemy w [ CODE ][/ CODE ].

Jeżeli chcesz zadać pytanie na temat fabuły, to sprawdź najpierw, czy odpowiedzi nie znajdziesz w SOLUCJI.

słabiutko

Postprzez snorek64 w 16 Lis 2013, 20:21

kupiłem se stalkera zew prypeci i gra jest fajna lecz nie wiem za bardzo jak rozprawic sie z burerami w misji od trapera jak do nich szczelam to prawie nic im to nie robi a jak wyszczelam cały magazynek to mi bron wypada (gram na weteranie) :facepalm:

Za ten post snorek64 otrzymał następujące punkty reputacji:
Negative Dziab_Dziab.
snorek64
Kot

Dołączenie: 15 Cze 2013, 12:12
Ostatnio był: 03 Mar 2018, 17:13
Frakcja: Wolność
Ulubiona broń: RP-74
Kozaki: -19

Reklamy Google

Re: słabiutko

Postprzez Dovak w 16 Lis 2013, 20:33

Burer - wredny mutant który wysysa ci kondycje a jak zostanie jej mało to wyrywa broń z łapy. Gdy zaczynasz go atakować to aktywuje takie jakby pole siłowe. Gdy zaczyna cię atakować to schowaj się za jakiś kąt żeby kondychy ci nie wyssał. Nie strzelaj do niego gdy ma to swoje pole siłowe gdyż jest wtedy po prostu nieśmiertelny. Celuj w głowe, ew. rzuć kilka granatów. Najlepsza taktyka na niego jest prosta. Schowaj broń palną i wyjmij nóż i szarżuj na niego. Kilka ciachnięć i karzeł leży.
Awatar użytkownika
Dovak
Stalker

Dołączenie: 07 Sie 2013, 14:19
Ostatnio był: 26 Gru 2018, 01:33
Miejscowość: Szczecin
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 23

Postprzez Adam w 16 Lis 2013, 20:34

Nie "szczelaj" tylko obrzuć ich granatami. Broń wypada, bo Burery mają takie umiejętności obniżania Twojej staminy i zabierania broni.
Image
Image
Awatar użytkownika
Adam
Redaktor

Dołączenie: 27 Gru 2007, 12:13
Ostatnio był: 04 Sie 2025, 19:54
Miejscowość: Kutno
Frakcja: Wojsko
Ulubiona broń: FT 200M
Kozaki: 394

Postprzez KSU w 16 Lis 2013, 20:37

Słabiutko to mi się robi jak cb czytam. Widać, że twoją ulubioną grą jest Cał of djuti albo coś w tym stylu. Poza tym przejrzenie forum na pewno nie zaszkodzi. Wystarczy przeczytać opis Burrera. Ma on zdolność telekinezy przez co może wyrwać ci broń z łap, zmęczyć cie albo uderzyć. Ponadto potrafi on stawić przed sobą tarczę która pochłania ołów. Więc nie naparzaj w niego jak Cał of djuti bez końca tylko... zresztą się naucz to nie jest takie trudne grać w grę i myślec, a nie tylko nap#erdalać i biec przed siebie do następnego Checkpointa. Powodzenia!
Siczka na prezydenta!!!!

Sprzedam pancernik Bismarck z kolekcji Hachette do złożenia numery 1-140.

Za ten post KSU otrzymał następujące punkty reputacji:
Positive ZiomB, StefanStrielok, Killerek.
Awatar użytkownika
KSU
Tropiciel

Dołączenie: 16 Cze 2012, 19:02
Ostatnio był: 14 Mar 2026, 09:01
Miejscowość: Fajniejsza niż Sovieta
Frakcja: Najemnicy
Ulubiona broń: SGI 5k
Kozaki: 25

Postprzez AyuS w 16 Lis 2013, 21:36

A jeśli nawet to Ci nie wyjdzie, to po prostu zmień sobie poziom trudności na jakiś łatwiejszy. ;l
"Stalkerów wpuszczają do nieba bez kolejki!"

"Иди ко мне. Ты обретёшь то, что заслуживаешь."
"Chodź do mnie. Dostaniesz to, na co zasługujesz."
Awatar użytkownika
AyuS
Kot

Dołączenie: 12 Lis 2013, 18:25
Ostatnio była: 29 Kwi 2017, 21:41
Miejscowość: NS
Frakcja: Monolit
Ulubiona broń: FT 200M
Kozaki: 0

Postprzez Tormentor w 16 Lis 2013, 22:33

Pojedynczego Burera można załatwić nożem. Ale trochę to kosztuje zdrowia...

Nie "szczelaj" tylko obrzuć ich granatami.

A czy przypadkiem Burer nie odrzuca granatów? Z tego co ja kojarzę to obrzucałem ich sporo razy ale ani razu ich nie zraniło.
Image
Awatar użytkownika
Tormentor
C O N T R I B U T O R

Dołączenie: 15 Lis 2010, 21:42
Ostatnio była: 01 Kwi 2026, 20:08
Miejscowość: Yantar
Ulubiona broń: --
Kozaki: 291

Postprzez Dawidp44 w 16 Lis 2013, 23:30

Ja osobiście zachodzę ich od tyłu i napieprzam z Eliminatora :D
Wystarczy pół magazynka i karzeł leży i kwiczy jak długi :D nie wiem w czym problem ^^
Awatar użytkownika
Dawidp44
Kot

Dołączenie: 02 Lis 2013, 19:30
Ostatnio był: 22 Lis 2013, 10:09
Miejscowość: Łódź

Postprzez Tormentor w 16 Lis 2013, 23:32

Od tyłu to sobie można pieska zajść.
Burery w misjach zazwyczaj wiedzą kaj jesteśmy i nie możliwości zajścia ich od tyłu. Chyba, że na wolnym powietrzu te kupy gówna sobie hasają to co innego, ale nie spotkałem się.

ps.Temat z dupy.
Image
Awatar użytkownika
Tormentor
C O N T R I B U T O R

Dołączenie: 15 Lis 2010, 21:42
Ostatnio była: 01 Kwi 2026, 20:08
Miejscowość: Yantar
Ulubiona broń: --
Kozaki: 291

Postprzez Dawidp44 w 16 Lis 2013, 23:39

Tormentor napisał(a):Od tyłu to sobie można pieska zajść.
Burery w misjach zazwyczaj wiedzą kaj jesteśmy i nie możliwości zajścia ich od tyłu. Chyba, że na wolnym powietrzu te kupy gówna sobie hasają to co innego, ale nie spotkałem się.

ps.Temat z dupy.

Heh ja nie mam z nimi problemu i spokojnie mogę ich zabić z karabinka lub z szota więc nie widzę potrzeby latania z nożem jak głupi ;c kiedy spokojnie można go zabić w racjonalny sposób.
Co do tego zajścia od tyłu to w tym zadaniu spokojnie można to zrobić chowając się za pociagami ;3 noo ale jak ktoś woli biegać z nożem zabijać potworki no to jego hardcorowy wybór :D
Awatar użytkownika
Dawidp44
Kot

Postprzez Pangia w 16 Lis 2013, 23:40

Tormentor napisał(a):A czy przypadkiem Burer nie odrzuca granatów? Z tego co ja kojarzę to obrzucałem ich sporo razy ale ani razu ich nie zraniło.

Jeżeli trzyma w powietrzu jakiś przedmiot, to granat nie spadnie, tylko również będzie się unosił i wybuchnie daleko od celu, więc to idealna taktyka, jeśli chcesz się pozbyć cennych przedmiotów (granaty można sprzedać za niezłą sumkę NPC).
Najlepiej to zatłuc dziada z RPG :P 2 rakiety są w kompleksie, to idzie to zrobić. Ewentualnie można tłuc z granatnika podlufowego, też gładko schodzi (góra 4 granaty).
Proszę państwa, sto pięćdziesiąt kilometrów na godzinę w ciągu kilku sekund, wspaniały wynik. Gdyby w ten sposób można było wypie*dolić z polskiej polityki tych wszystkich śmieci z Okrągłego Stołu, Leszka Millera, byłoby… cudownie i każdemu bym ku*wa kupił po takim Ferrari, byleby w piz*u pojechali tym PROSTO do swojego ukochanego… Izraela. SYJONIŚCI Europy, jedźcie do siebie! Pozdrawiam, Zbigniew Stonoga. Nie jestem antysemitą!
Awatar użytkownika
Pangia
Monolit

Dołączenie: 27 Maj 2012, 10:49
Ostatnio był: 28 Lis 2017, 19:49
Miejscowość: Kukle Karakańskie
Ulubiona broń: TOZ34
Kozaki: 853

Postprzez Dovak w 17 Lis 2013, 00:03

Po co marnować amunicje jeśli wystarczy podbiec z nożem i dźgać ile wlezie? Padnie na kilka ciosów a tobie nie zrobi prawie nic. Zjesz Rozkosz Turysty i odzyskasz te ogromne straty zdrowotne. Burery są denerwujące w walce na dystans ale w walce wręcz to już Rodenty są silniejsze.
Awatar użytkownika
Dovak
Stalker

Dołączenie: 07 Sie 2013, 14:19
Ostatnio był: 26 Gru 2018, 01:33
Miejscowość: Szczecin
Frakcja: Powinność
Ulubiona broń: Tunder S14
Kozaki: 23

Postprzez Dawidp44 w 17 Lis 2013, 00:07

Dovak napisał(a):Po co marnować amunicje jeśli wystarczy podbiec z nożem i dźgać ile wlezie? Padnie na kilka ciosów a tobie nie zrobi prawie nic. Zjesz Rozkosz Turysty i odzyskasz te ogromne straty zdrowotne. Burery są denerwujące w walce na dystans ale w walce wręcz to już Rodenty są silniejsze.

Ja osobiście wole postrzelać i się pobawić a o amunicje martwić się nie muszę bo jest jej aż nadto ! :E
Awatar użytkownika
Dawidp44
Kot

Następna

Powróć do Pytania i odpowiedzi

Kto jest na forum

Użytkownicy przeglądający to forum: Brak zarejestrowanych użytkowników oraz 0 gości